Модератор: Модераторы форума
Andy писал(а):может она еще и заводится без аккумулятора?
Dr.Feelgood писал(а):Andy писал(а):может она еще и заводится без аккумулятора?
Она такая, может и заведётся, ещё не пробовал.
DimaCh писал(а):Хтось може пояснити - на штатному акумуляторі ніде не вказано його ємність. Як так може бути? І яка ємність зазвичай у штатних акумуляторів на Кашкаях з двигуном 1.6?
Voyager писал(а):600A, 60 Ah для двигателя 1,6.
bykovdima писал(а):Voyager писал(а):600A, 60 Ah для двигателя 1,6.
на 2-х литровых такой же АКБ
yan2k писал(а):от і до мене дійшла черга замінювати рідний аккум (4.5 роки експлуатації авто, аккум 09.2010)
лінійка цін від 950 до 2450 грн, є над чим задуматися при купівлі
найбільше поки парюся чи брати вітчизняний, чи імпорт (без 100% впевненості, що це не етикетка), а також пусковий струм, на рідному 600 А, а найбільший сегмент в автомагазах 510-540А (ємість звичайно 60 Аг)
хто що порадить, брати дорожчий "імпортний" 600А, чи дешевші українські?
yan2k писал(а):позаминулою зимою не завівся перший раз, але то був великий мороз та після місячного простою, в гаражі після півгодинної зарядки, та проїзду потім 200+ км заводився нормально
цією зимою я його періодично підігрівав зарядним
а тут більше години підігрівав щоб завестися (і це в спеку після 10 денного простою), через 3 години простою знову не завівся, прикурив і після 200 км проїзду на слідуючий день не завівся
тобто час рідному фіамму 5 річної старості 100% наступив
от і думаю, що краще зараз в нинішніх реаліях купувати по оптимальному відношенню ціна-якість
DimaCh писал(а): Маю здогадку що "інтелектуальне" зараджання в Кашкаї косячить і не заряджає нормально.
anignik1 писал(а):DimaCh писал(а): Маю здогадку що "інтелектуальне" зараджання в Кашкаї косячить і не заряджає нормально.
В моём Кашкае вроди не косячит. При остатке заряда 25 % (согласно таблице в руководстве), напряжение заряда 14,7 В. В течении нескольких минут работы двигателя опустилось до 14,45 В.
Аккумулятор CENTRA Plus 6ст-62 А/ч R+ CB 620
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей