Модератор: Модераторы форума
Костя,ну от к чему такая писаниниа ?Kostya писал(а):И вот так наши ребята на востоке ответили за провокации ПС на границе с Крымом...40 обстрелов за ночь.
http://espreso.tv/news/2015/11/22/za_ni ... _obstriliv
Kostya писал(а):Богдан Карпенко
Я за блокаду, але тільки у тому випадку, коли це рішення буде прораховане і в ньому ми застрахуємось від ризиків. Якщо у нас в країні через таку блокаду зимою почнуться відключення постачання електроенергії - кого будуть звинувачувати ті, хто зараз закликає йти на подібний крок? І хто розкрутить протестну істерію у ЗМІ? Як ми контролюємо свої ЗМІ ви прекрасно знаєте. Все що я хочу - щоб при рішенні, країна була готова до наслідків і готова ті наслідки подолати. Чого я не хочу - так це щоб хтось перешкоджав сьогодні силовикам і видумував "договорняки у Києві з путіним".
Kostya писал(а):И ещё один вопрос мне не даёт покоя: если Крымские татары так за эту акцию, если так радуются обесточиванию и энергоблокаде и готовы жить без света, то почему не устраивают подрывов со своей стороны? Почему именно в Херсонской области?
Kostya писал(а):Ладно, не хотите отвечать на первый вопрос
Kostya писал(а):а по-существу, пожалуйста.
Публічне акціонерне товариство „Енергопостачальна компанія „Херсонобленерго”
Органами управління ПАТ „ЕК ”Херсонобленерго” є Загальні збори акціонерів, Наглядова рада та Правління. Правління ПАТ „ЕК” Херсонобленерго” очолює Голова правління Ігор Миколайович Сафронов.
ПАТ «ЕК «Херсонобленерго» входить в групу компаній «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна»
основными акционерами группы «VS Energy» (в структуру которой входит «ВС Энерджи Интернешнл Украина») считаются российские бизнесмены Михаил Воеводин, Евгений Гинер и Александр Бабаков. Последний является депутатом Государственной думы РФ, который в прошлом году проголосовал за закон об аннексии Крыма
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]