Kostya » Вс мар 16, 2014 12:56:16
Sysopaty
Дякую, Руслане! Ти мене трохи випередив. Я майже те саме написав, але наразі немає сенсу повторювати те саме. Додам лише те, що мені настільки "проплатили" що мінуси аж зашкалюють. Ми з друзями експлуатували мого кєшика і вони майже кожного дня намагалися мене заправити, на що отримували відсилання до потреб Майдана. Коли 22-23 січня ганяли тітушок, з нами у зв'язці були екіпажі на ренджиках та каєнах турбо С, досить такі влаштовані люди. А 18-го лютого на розі колишньоі Інститутськоі та Шовковичноі камінням у бєркут жбурляли тато і син: перший - генерал-полковник МВС у відставці, другий - працівник міжнародноі компаніі, що має у колекціі кілька ВІП-автівок, потім зустрілися з Ігорем вночі під лікарнею на Червоному Хуторі, чергували разом на в'іздах. Того ж 23-го січня перед побиттям бєркутнєю всю ніч підвозили колеса. На Федорова хлопці на шиномонтажі віддали десь 200 штук. Черга з автівок під завантажування була автівок у 15-20, а утворилася через те, що перед нами чоловіки на новенькому 560-лексусі сараі пакували під дах. У ніч на 19-лютого автівку ми лишали під Інтерконтиненталем. Кашкай там був найбіднішою машиною. Скрізь усе було в люксах. Причому звичайною картинкою було, коли із під'іхавшоі ауді А5 виходили галантні чоловіки в окулярах, перевдягалися із Бріоні в камуфляжі, броніки та шоломи та йшли на передову. І таких прикладів просто безліч. Наглядно Вавілон 13 все задокументував. Просто той, хто звик постійно хапати ніколи не збагне, як воно - віддавати...
P.S. Днями колишні колеги, що працюють за кордоном, зібрали та передали для постраждалих 900 баксів. Двоє тендітних дівчат. Сказали, що це перший транш, далі буде ще. От я вчора й виясняв на майдані, що до чого. Вийшов на координатора 3-і Сотні, яку дуже потріпало 18-го в Маріінці. Останніі хлопчина, що помер, він є на відео із Мариінки - із черепно-мозковою травмою, без свідомості лежав на доріжці, - був саме із цієі сотні... Ось так...
Москалі, вчить українську мову та Гімн України - дуже скоро знадобиться! (с)
Слово "паляниця" наразі не актуальне.За 1 PLN дають 7,29 грн. За 1 RUR не дають нічого - купуйте гривні, москалалі!

- За это сообщение автора Kostya поблагодарили: 7
- irina (Вс мар 16, 2014 15:32:38), levsha (Пн мар 17, 2014 14:13:10), Nik (Вс мар 16, 2014 13:32:19), shelty (Вс мар 16, 2014 13:04:24), Sysopaty (Вс мар 16, 2014 13:13:22), ДВОЙНЯШКИ (Вс мар 16, 2014 16:03:15), Танчик (Вс мар 16, 2014 13:10:48)