Write comments

Re: Попытка замены фильтров воздушного и салона ))

Ср дек 05, 2012 16:18:51

При снятии педалей нужно аккуратно их назад ставить. (кстати, можно воткнуть обратно фишки, а прикрутить при работающем двигателе, предварительно нажав несколько раз на шток) Я перетянул - пропал ход педали тормоза, не проверил поехал, через 5 торможений вакуум педаль поджал тормоза клином зажало, еле до гаража вернулся.
Kostya

Ср дек 05, 2012 18:14:22

Eskulap
Lamoboy

Добре, влаштуємо груповуху - тобто групову показову заміну фільтрів. А, якщо буде на то час та ваша ласка, то можемо із фото та відео заморочитися. 8)
IMG_2700.JPG
Ось так виглядає оригінальний фільтр після 10 тисяч пробігу... Мурзілка радить заміну робити кожні 30 тисяч, причому на мої проактивні намагання під час планових ТО-1 та ТО-3 натякнути на необхідність заміни, майстри АА впевнено не радили... Друзі, міняйте фільтри частіше, це, як мінімум, профілактика алергії та респіраторних інфекцій.

IMG_2701.JPG
Звісно, це підповітряний бік, але яка ефективність фільтру, коли він вщент засмічений пилом, пилком та пухом?

IMG_2702.JPG
Цей хоч сірий. Перший в мене взагалі був чорним!

IMG_2706.JPG
Коробка польського фільтра. За порадою Сенсея почав їх ставити два роки тому, задоволений.

IMG_2707.JPG
Порівняйте.

IMG_2708.JPG

IMG_2710.JPG
Майже на місці, можемо порухати, аби впевнитися, що фільтр розправився всередині.

IMG_2715.JPG
Не забуваємо про стрілки, що вказують на напрямок руху повітря.

IMG_2717.JPG
Заслінку виставлено вірно. Доречі, офіціали на 1 зуб мені ії змістили...
Kostya

Ср дек 05, 2012 19:11:33

Lamoboy
IMG_2718.JPG
Ось такий фільтр встановлено в мене зараз.

IMG_2720.JPG

IMG_2726.JPG

IMG_2729.JPG
А це рідний - MANN.

IMG_2730.JPG
Пробіг близько 10 тисяч, можна було кататися ще, але перед Європою замінив...

IMG_2731.JPG
MAHLE такий самий, але рамка в нього рожева, тому цей лишив - перед гарантійним ТО-4 вставлю, аби не було питань... Якщо вирішу проходити його на АА. Мені до нього 11000 км, пробіг зараз трохи зменшився, бо працюю вдома, але однаково ТО-4 буде десь за півроку до закінчення гарантії. От і думаю...
Lamoboy

Ср дек 05, 2012 21:24:13

Knecht (Mahle Filter) LX 1983 на экзисте стоит 57 грн. и как он Вам? Нареканий на его работу нет?
Kostya

Ср дек 05, 2012 21:26:22

Абсолютно нормальный австрийский фильтр.
Eskulap

Чт дек 06, 2012 06:52:32

Kostya писал(а):Eskulap
Замов у Олексія, я замовляю відразу 3-4 штуки та міняю потім кожні 7-8 тисяч пробігу. Вони у нього копійчані.

Много упоминаний об Алексее, но я не знаю его контактов и не нашел его профиль
Eskulap

Чт дек 06, 2012 06:55:35

Kostya писал(а):Добре, влаштуємо груповуху - тобто групову показову заміну фільтрів. А, якщо буде на то час та ваша ласка, то можемо із фото та відео заморочитися. 8)

Хорошо, будем ждать следующих выходных.
Eskulap

Сб дек 08, 2012 11:28:04

Кто записывался на мастер-класс к Косте на смену салонного фильтра!!!
Хочу заказать в Алексея, доставка Новой почтой. Можно взять всем желающим по паре-тройке... дешевле не нашел в Киеве. фильтр польский J1341020 Herth+Buss Jakoparts, такой как Костя себе ставит. Хочу завтра заказывать себе штуки 4. Желающие есть?
montana

Сб дек 08, 2012 14:28:24

Я бы взял парочку себе. Подробности?
Eskulap

Сб дек 08, 2012 18:46:47

montana писал(а):Я бы взял парочку себе. Подробности?

Я заказываю себе в Киев (доставка со Львова). Можно потом подъехать забрать на работу, или привезу на следующие выходные туда, где Костя покажет, как их менять.
Заказ сформирую завтра утром и передам Алексею.
Kostya

Сб дек 08, 2012 21:24:11

Eskulap
Вариантов места немного... Мой паркинг на Позняках. 8) Давайте предварительно в Вс.
Сэнсэй

Сб дек 08, 2012 22:54:17

Возьмите с собой экшен-камеру да прикрепите Косте на голову, т.к. со спины у него ничего видно не будет.
Lamoboy

Сб дек 08, 2012 23:19:09

Сэнсэй писал(а):Возьмите с собой экшен-камеру да прикрепите Косте на голову, т.к. со спины у него ничего видно не будет.

можно попробовать снять телефоном с пассажирского места, просунув руку в место где будет происходить действие
Eskulap

Сб дек 08, 2012 23:20:47

Kostya писал(а):Eskulap
Вариантов места немного... Мой паркинг на Позняках. 8) Давайте предварительно в Вс.

Ок. Воскресенье - самое то. В субботу дозагажу еще чуток фильтр на трассе.
Sorex

Вс дек 09, 2012 09:19:48

Сэнсэй писал(а):Возьмите с собой экшен-камеру да прикрепите Косте на голову, т.к. со спины у него ничего видно не будет.

могу свой регистратор с пецелем отдолжить , как раз подсветка и камера будут
Write comments