Модераторы: BMB, Модераторы форума
Kostya писал(а):Тариф за постачання та відведення холодної води із січня у нас 11,80 злотих за куб.
levsha писал(а):Гм, в нас ніяких фільтрів ніде в квартирі не стоїть. Воду п'ємо прямо з крану. Ніяких сторонніх кольорів і запахів нема.
Існує загальній тариф на гарячу воду чи окремі тарифи на водопостачання ГВ та на водовідведення ГВ?Kostya писал(а):Але здається мені, що там окремо нараховують, типу як у нас.
Справа не в тому. Більш цікаво порахувати, скільки можна придбати там і тут (на середню зарплату, наприклад, або на мінімальну погодинну оплату праці).Kostya писал(а):Мабуть, ми просто не звикли, що керуюча компанія може ось так просто все чесно рахувати, і хочемо все контролювати та перераховувати.
Kostya писал(а):levsha
У вас и коровы фиолетовые «Милку» вместо молока дают.
Патаму что Avianlevsha писал(а):Гм, в нас ніяких фільтрів ніде в квартирі не стоїть. Воду п'ємо прямо з крану. Ніяких сторонніх кольорів і запахів нема.
sauron писал(а):Патаму что Avianlevsha писал(а):Гм, в нас ніяких фільтрів ніде в квартирі не стоїть. Воду п'ємо прямо з крану. Ніяких сторонніх кольорів і запахів нема.а если честно то жесткая вода у вас из под крана, я такую не люблю.
У Польщі ухвалили закон щодо «злочинів українських націоналістів»
Сенат Польщі у ніч на четвер проголосував суперечливий законопроект, що передбачає кримінальну відповідальність за заперечення злочинів українських націоналістів проти поляків.
«За» проголосували 57 сенаторів, переважно з керівної партії «Право і Справедливість» (PiS), проти — 23 сенатори опозиційних сил, двоє сенаторів утрималися.
Офіційна назва законопроекту — «Про внесення змін до Закону про Інститут національної пам’яті — Комісію з переслідування злочинів проти польського народу і деяких інших законів».
Він стосується визначення злочинів українських націоналістів та українських організацій, що співпрацювали з Третім рейхом, а також можливості кримінальних проваджень проти осіб, які заперечують ці злочини.
Законопроект також забороняє описувати нацистські табори смерті в Польщі як польські та забороняє звинувачувати поляків у співучасті в нацистському Голокості.
Польща хоче «відбілити історію» — огляд ЗМІ
Посол Дещиця: Польща повинна зрозуміти позицію України
За заперечення цих злочинів передбачений штраф або позбавлення волі строком до 3 років.
26 січня цей законопроект підтримав Сейм Польщі. Він набуде чинності після підписання президентом Польщі.
Kostya писал(а):Як я вже пообіцяв Сенсею, я не писатиму в форумній "політичці" а ні про українську, а ні про будь-яку іншу політику.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]