Помоему все ясно. :)
Write comments

Re: Киев завалило снегом...

Вт ноя 29, 2016 14:20:09

healix писал(а):Со второго слева

На 100 м перестроение в тянучке через 3 полосы и на всё про всё потратил не более 2 минут, повезло...
healix

Вт ноя 29, 2016 14:24:19

Ровно одна минута с зелёного на Васильковской до выезда на Антоновича :)

Я ж говорю, Яндекс - не для пробок. Исключительно для информирования врага о своих перемещениях.
Torpedo

Вт ноя 29, 2016 14:57:30

healix писал(а):Ровно одна минута с зелёного на Васильковской до выезда на Антоновича

Я ж и говорю, повезло. Я в том месте обычно двигаюсь снизу Красноармейской вверх на Горького и часто ловлю себя на мысли: "Как хорошо, что мне не надо сверху Красноармейской вниз на Горького..."

Кстати, у вас там в Киеве и снежок уже закончился...
oleg_t

Вт ноя 29, 2016 17:28:25

Парковка возле Арт Мола просто чудо.
Большая, машин было мало, снег почти укатан в лед.
Отключил ESP, чуток повеселил зевак и помучал машину.
Полный привод это вещь.
Airman

Ср ноя 30, 2016 19:19:05

Кашкаисты & кашкаистки, будьте бдительны :sad:

До України увірветься циклон "Санне": принесе мокрий сніг, дощ та сильний вітер
2016-11-30 18:17:00
З 2 грудня в Україні вируватиме циклон на ім'я "Санне".
До кінця тижня погода в Україні серйозно погіршиться.
Про це на своїй сторінці повідомила синоптик Наталія Діденко.

"2 грудня на нас обрушиться циклон на ім'я "Санне". Тому будьте дуже уважними, адже це ще й п'ятниця", - йдеться у її повідомленні.

Читайте також:Синоптики попередили українців про морозну ніч та розповіли, чого очікувати від погоди завтра (карти)

Отже, 2 грудня у більшості областей очікуються складні погодні умови: мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, сильний вітер.

"Без крайньої потреби не виїжджайте у п'ятницю на автівці у місто чи на трасу", - попередила синоптик.
Airman

Вт дек 06, 2016 10:04:44

И эгейн

В Україні оголосили штормове попередження
Сьогодні, 09:26

Рятувальники попереджають про сильніі пориви вітру

6 грудня у багатьох областях України очікується сильний вітер.
Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

«За даними Українського гідрометеорологічного центру, 6 грудня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій, Луганській та Запорізькій областях пориви вітру 15-20 м/с, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 грудня у більшості регіонів України очікується сніг. Найтепліше буде на півдні - до +4°.

Крім того сьогодні в Україну прийдуть сильні морози.
Pely

Вт дек 06, 2016 11:43:08

ой я якраз із Бучі тоді в понеділок виїжав,це ппц просто,мало того що не було транспорту так він ще й і дуже довго їхав(
Airman

Чт дек 08, 2016 10:56:38

Уголок синоптика :D
Ну интересна мне - у людей ЗИМА, а тута за окном - середина весны...

У Києві вранці було 6 градусів морозу. Атмосферний тиск 754 мм рт. ст., відносна вологість повітря 81%. Погода сьогодні буде не з приємних – скоро піде сніг.

"Кияни! До нас наближається сніг. Уже ось-ось. Плюс сильний вітер. Якщо ви ще не вийшли на вулицю, приготуйтеся, одягніться відповідно. І зважте, що впродовж дня цей сніг перейде у дощ. Так що хутра можете залишити вдома – краще куртки з каптурами та спортивні черевики. І можна навіть парасолі сьогодні взяти. Але міцні, бо очікується сильний вітер. Якщо розвалюється голова – не дивно. Сьогодні якраз різка зміна погоди і також магнітні бурі. Складна погода", – повідомляє у Facebook синопник Наталія Діденко.

Ближче до вихідних в Україні потепліє – почне танути сніг.
"На підході з Північного Заходу до нас йде сніг, який протягом дня переходитиме у дощ. Бо почнеться поступове потепління. Це потепління посилиться вихідними", – зазначає Наталія Діденко.

Уже відзавтра, 9 грудня, в Україні пануватиме плюсова температура. А морози повернуться у вівторок, 13 грудня.
Torpedo

Чт дек 08, 2016 11:09:37

Airman писал(а):У Києві вранці було 6 градусів морозу. Атмосферний тиск 754 мм рт. ст., відносна вологість повітря 81%. Погода сьогодні буде не з приємних – скоро піде сніг.

Похоже снега не будет и вечером будет весело, в Борисполе уже идёт дождь. Жопа.
Airman

Чт дек 08, 2016 11:13:45

Torpedo писал(а):Жопа

Кому? :mrgreen:
Torpedo

Чт дек 08, 2016 11:29:22

Airman писал(а):Кому? :mrgreen:

Кому - не знаю, догадываюсь только где может быть, похоже где-то тут:
Опа начинается.jpg

:smile:
Шульга

Чт дек 08, 2016 11:30:42

идет дождь и тут же замерзает. сракопад феерический.
Torpedo

Чт дек 08, 2016 13:00:06

Шульга писал(а):идет дождь и тут же замерзает

И намерзает
IMG_20161208_120754405.jpg
альтист Данилов

Чт дек 08, 2016 13:11:21

:shock: Хлопці, будьте обережні.У нас два роки тому, була схожа ситуація. Я бачив, як кіт, надумавши перебігти дорогу, лапами біг, а сам залишався на місці. Ожеледиця #-o
Menwyy

Чт дек 08, 2016 20:30:58

До машины шёл минут 5 (около 100 метров)...к пешеходному переходу лучше близко не подходить...просто сползаешь...но зато дорога не настолько скользкая как пешеходные дорожки
Write comments