Модератор: Модераторы форума
snap писал(а):правда отличается от той нарезки,которую Матиос на люди выдал ?
Да,ты прав,по-этому я тоже к спичу Матиоса сразу отнесся скептически,он за 10 дней упаковал копа и вменил ему умышленное убийство,а остальные преступления с Донбасса он до сих пор осилить не можеточень хорошо видно тот кусок с регика Олейника, который ГПУ вырезала и не показала, когда он повторно выбегал. Имхо, без намерения стрелять вообще, начал палить только тогда, когда бэха снова рванула. Так же и при задержании, когда уже мордой в пол клал и наручники надевал.
snap писал(а):он за 10 дней упаковал копа и вменил ему умышленное убийство
ДВОЙНЯШКИ писал(а):І цей "тепловізор через скло" може стати Генпрокурором...
Моя думка:
1) Олійник не повинен був служити в поліції, після його участі в переслідування автомайдану на Кріпосному. В нього тоді був вибір - відмовитися виконувати злочинні накази керівництва Оболонського РУ, але він "шив справу".
2) По інциденту - я особисто бачу його бажання на словах "застрелити" порушників, котре він неодноразово виказує вголос. Дії, що підтвердують ці слова, на мій погляд, на відео відсутні.
3) До ГПУ в мене претензій немає.
Маю надію, що в процесі розслідування знайдуться й інші докази, котрі вкажуть на відсутність доказів по "умисному вбивстві" на дії.
4) Винуватець інциденту - однозначно водій БМВ Храпачевський. І, якщо МВС не доведе цього скота до лави підсудних і не посадить - це буде провина МВС, а не заслуга адвокатів Храпачевського.
Kostya писал(а):snap
По нарику дело не в прокуратуре. Его ведет МВД как раз.
если ему по КоАПу админку то да,если УД,то прокурор.Только какая нахрен там админка ???что нарик наделал, в компетенции следака МВД (полиция
Kostya писал(а):vchyrkov
Якщо не помиляюся, то Ваша донька - віртуоз у питаннях екстримального та контраварійного кермування. Може дасть пару уроків копам, бо вони в цьому плавають, як я бачу з відео?
Это да,шеф Днепровской полиции открыто заявил,что они проводят обучение своих сотрудников контраварийному вождениюНужно иметь время и желание(руководства)
Kostya писал(а):Ну вот вам и пэрэмога.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]