Ср фев 25, 2015 17:57:01
Ср фев 25, 2015 18:05:42
Ср фев 25, 2015 18:14:23
Ср фев 25, 2015 21:24:33
Чт фев 26, 2015 21:13:38
Спеціально не по-телефону, а для перепосту на твоєму форумі.
Аналогічна і ще абсурдніша ситуація в мене.
Після зимових канікул їдемо в школу (7-55:8-00) по пр-ту Григоренко на розворот на Ахматову, але на з*їзді з роєв*язки (пр-т Григоренко - пр-т Бажана на ст. м. "Позняки") на заокругленні стоїть 2 патрульних авто ДАІ (одного разу було - 3) і 5-6 інспекторів. Із 3 полосного потоку вищемляють всіх підряд.
Перший день не попався, бо вони клювали 4 жертви,на дорогу ніхто не дивився. На другий день в тому ж місці мене смикають із 3-ї полоси (в час пік потік дуже інтенсивний). Підійшов капітан, поздоровався, первірка документів. Я тупо віддав навіть не виключав авто. Чмо начало ігри: що пили вчора, чи плотно повечеряли і чуть не кого того..., а чого очі такі? Питаю- які? Ну наче втомлені. А ви мене за 40-60 м по втомлених очах "вичислили" і зупинили? А само це чмо ліктем уже у салоні, нахиляється, лізе цілуватися. Воно зрозуміло, що "взяткі - гладки", без прощання і щасливої дороги! в напів-розвороті повертає документи і тут же боковим зором викидає булаву наступному. Я поїхав, а "осадок остался".
По тому, що дуже довго до мене і після мене стояли на "аврійці" вантажний бусік і по-моєму Шевроле "Епіка" - там була "розборка-рішалово" як в твоєму випадку Думаю на вихлоп.
Наступного дня на цьому місті їх не стояло, але я вимушений був їхати другим трафіком, бо попереду виросла нереальна тянучка і ми могли запізнитися в школу. Розвернулися на Бажана, вниз до Дн. Набережної і коло ТЦ "Аркадія" (ст.м. "Осокорки") пірнаю на Срібнокільську і в дворик до школи - такий маршрут. Опаньки! Біля "Євробазару" проти "Аркадії" та ж кодла, що і вчора. Тільки "зустрічаьють тих хто з*їзджає на Бажана-Південний міст.
Через день біля 11-00 повертаюся від Толяна і через Березняки по Дн. набережній переїхав розв*язку на "Осокорках" , щоб з*їхати на Бажана - стоять. Були сильно зайняті, зупинили 4 авто, 5-й іспектор зупиняв п*яту жертву. Зі мною не поздоровались.
В перших числах лютого бачив їх у нас на Григоренко-Бажана ("Позняки") ще 2 рази. Потім до вчорашнього ранку їх не стояло на "Позняках".
Вчора та сама картинка. Їду в другій полосі, вищемляють, здороваються, - Ваші документи?.
Спустив вікно, подаю (хоча "по средам я не подаю"). Воно нагло лізе в вікно, суне руку із свистком і принюхується. Запитую - по якій причині зупинили. Відповідь "перевірка документів". Я запитую, "А що в Києві ввели військовий стан?". Воно - "Ні , сплюньте!". Чесно скажу в мене виникло бажання сплюнути. Подивився на його свиняче лічіко. Стало жалко. Передумав. Воно повертає документи без запитань. Бажає "щасливої дороги!". В мене настій пропадає.
Виникає думка поставити в нашому районі блок-пост. На стільки все серйозно!. Да машинка, яку вони зупинили до мене мабуть попала під роздачу, бо я вже повертався до дому, а вона ще мигала на "аварійці".
Резюме - взяв в салон авто фотоапарат, якщо побачу, то не залежно зупинять не зупинять - вийду, проведу фотосесію і запущу або цій замміністра Згуладзе, або у твітер Авакову - хай пояснять суть реформи. Бо на все життя врізалося в пам*ять 20 лютого 2014, коли ці жирні свині в броніках із АКМ не пускали авто на В. Житомирській до Майдану забирати до лікарні поранених (я тобі розповідав і не буду повторюватися).
Так що куме я налаштований почути відповідь міністрів-реформаторів хоча б в цьому питанні - що роблять 4-5-6 інспекторів ДАЇ на 2-3 авто в мирному і бепечному спальному районі Києва у 8 годин ранку. Яку службу несуть і які вирішують завдання, і чи є це їхнім службовим обов*язком і чи не після нічної зміни хлопці просто підзаробляють. Ладно запит я сформулюю, коли наберу фото галерею.
Бувай, Слава Україні!
Чт фев 26, 2015 22:56:52
Пт фев 27, 2015 09:17:46
oleg_t писал(а):На проспекте Бажана они в последнее время любят останавливать фуры, едущие в 3-м ряду (висят знаки что грузовикам разрешено только в 1 и 2 ряду, а всего рядов 4). Гоняются за ними даже с мигалками.
Пт фев 27, 2015 09:39:39
А чё ?Хотя гонять с мигалками и не обязательно
Пт фев 27, 2015 09:39:39
Пт фев 27, 2015 09:42:44
Пт фев 27, 2015 11:11:36
Ага, вместо того, чтобы убратьoleg_t писал(а):стоит в засаде гаишная машина, только показалась фура - они стартуют и догоняют с мигалками.
oleg_t писал(а): первый ряд занят стоящими машинами
Пт фев 27, 2015 13:28:47
Пт фев 27, 2015 15:15:00
oleg_t писал(а):Я тут подумал, может "потерять" права и оформить дубликат. Так, на всякий случай.![]()
oleg_t писал(а):Правда новые права всего на 30 лет выдают.
Пт фев 27, 2015 15:57:25
... для киевской ГАИ на этот месяц выделили двухдневную норму топлива. Но гаишники не сократили количество выездов, они сами заправляют машины.
Пт фев 27, 2015 16:08:29