Модераторы: healix, Модераторы форума
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Сьогодні взяли Електроламп (типу німецькі) в Епіцентрі. 2700 К - світло подобається, комфортне. Гарантія 3 роки від магазина. Перше враження - 7 Вт все ж таки трохи слабкіше за 60 Вт звичайні. Десь 8 ВТ будуть відповідати. Далі будемо бачити.
Torpedo писал(а):Хочу такую фенечку:
Новая редакция старого доброго кипятильника
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Думаю, з'явиться одночасно з першим термоядерним реактором
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Зазвичай-то в горщик борщ наливають.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Хоча москалі можуть і воду...
Torpedo писал(а):ДВОЙНЯШКИ писал(а):Думаю, з'явиться одночасно з першим термоядерним реактором
А якщо на конфорку індукційної плити поставити глиняний горщик, налити води та засунути в горщик ополоник з нержавійки?
Сэнсэй писал(а):Torpedo писал(а):ДВОЙНЯШКИ писал(а):Думаю, з'явиться одночасно з першим термоядерним реактором
А якщо на конфорку індукційної плити поставити глиняний горщик, налити води та засунути в горщик ополоник з нержавійки?
Только нержавейка при этом нужна магнитная (бывает и такая). С немагнитными железками индукционка не работает.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):магнітні нержавійки тільки "умовно харчові"
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Може зараз з'явились нові сплави?Або вимоги змінились.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Єдине що - наскільки пам'ятаю з часів роботи з Трускавецьким курортом (підігрів Нафтусі) - магнітні нержавійки тільки "умовно харчові". Може зараз з'явились нові сплави?Або вимоги змінились.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]