Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Write comments

Re: Решения нового Кабмина и большинства в Раде

Вт авг 12, 2014 13:20:14

ДВОЙНЯШКИ писал(а):Бо ми вже йдемо не туди. І чим далі, тим гірше. Он виборчий закон теж буде старий. Це означає, що парламент оберуть старий - який сенс у виборах? Ми втрачаємо, вже втратили багато часу... Я так думаю, що України вже практично немає, ми вже у коматозному стані і геть мізерні шанси, що ми з нього вийдемо. Я завжди був оптимістом. На цьому форумі це бачили. Був...

Изображение
ДВОЙНЯШКИ

Вт авг 12, 2014 14:37:29

oreh
Я в чомусь неправий? Як сказав, так і зробив, не чекаючи, поки ти мені нагадаєш :) Просто термін пройшов.
oreh

Вт авг 12, 2014 14:42:08

ДВОЙНЯШКИ писал(а):oreh
Я в чомусь неправий? Як сказав, так і зробив, не чекаючи, поки ти мені нагадаєш :) Просто термін пройшов.

нет, я просто жду извинений за подчеркнутую мной фразу, но то твое дело, конечно

ПС. а сам, все-таки, надеюсь, что не все так плохо и таки очищение начнется
ДВОЙНЯШКИ

Вт авг 12, 2014 14:43:51

oreh
Вибач, будь ласка.
oreh

Вт авг 12, 2014 14:48:00

ДВОЙНЯШКИ писал(а):oreh
Вибач, будь ласка.

:alc:

и все же надеюсь, что мы оба ошибаемся, я тогда, мы - сейчас
хотя все чаще и чаще приходится слышать мнения о третем майдане
ДВОЙНЯШКИ

Ср авг 13, 2014 08:57:21

Декілька риторичних запитань
| +
Декілька риторичних запитань.
1. Національний Банк України в умовах війни використовує суто ринковий підхід до курсоутворення. В той час, коли військовий стан не вводиться суто з технічних причин, банківський сектор працює "как ни в чем ни бывало". Чи не є це помилкою?
2. Голова НБУ стверджує, що зростання курсу - наслідок паніки в зв'язку з війною (о, таки війна в країні! чи все ж таки вільний ринок?) . Тут два підпункти:
а) Там же Голова НБУ розповідає про невеликі обсяги торгівлі валютою на межбанку. Якось не стикується - паніка і мізерні обсяги;
б) чому паніка з'явилась тоді, коли наша армія почала досягати очевидних успіхів? Чому паніки не було в липні, я вже не кажу про червень? Достатньо подивитись на карти АТО, які є у вільному доступі, щоб зрозуміти - і тут "нестыковочка".
3. З попередніх "нестиковок" зрозуміло, що події з курсом гривні - звичайна економічна діверсія військового супротивника. Чим тоді Голова НБУ лякає банків-"спекулянтів", про що було заявлено 12 серпня у ВР? Санкціями, закриттям? Так їх з самого початку ідеологи операції списали. Бо що таке невеличкий банк в порівнянні з результатом - руйнуванням економіки цілої держави? З економічною діверсією НБУ бореться ринковими методами?
4. 12 серпня, через два тижні після початку курсової кризи, Голова НБУ заявила, що адміністративні засоби потребують консультацій з МВФ. Що запит зроблен і МВФ (о, чудо!) - не проти. Хто заважав провести консультації завчасно?
5. Голова НБУ стверджує, що регулятор притримується ідеології інфляційного таргетування. Цікаво, як НБУ збирається утримати інфляцію в разумних межах за стрімкої девальвації? Бензин вже сьогодні подорожчав. Як бути з відомим постулатом макроекономіки - ціни значно легше ростуть, ніж знижуються?
6. Тільки 12 серпня знято нульову ставку резервування російського рубля. Майже півроку, з моменту приходу "народної" влади, грошова одиниця ворога мала одноосібні преференції в Україні. Це наслідок чого?
ДВОЙНЯШКИ

Ср авг 13, 2014 16:19:50

А ось і відповідь, яка перекриває всі попередні запитання з головою. Все просто, як "угол дома". І головне - нічого нового. Їх тільки розстрілювати і вішати, вішати на стовбах :evil:
В двох словах - Кабмін поповнив статутний фонд НАК "Нафтогаз України" на 63,3 млрд. гривень, які підуть на купівлю валюти для розрахунків за газ. В Європі ж теж по передоплаті. У НБУ таких грошей немає, отже НАК буде купувати валюту на межбанку. Ось курс і розхитали, щоб потрібні люди (майданівці, захисники Вітчизни, вчителі, селяни...) продали наявні в них мільярди долярів якомога дорожче. А стрибок цін НА ВСЕ внаслідок цього простим людям по барабану. Це нехай по олігархам б'є - це їхні проблеми. Головне - прості люди краще стануть жити....
Це якийсь п...ць :evil:
Чи обвалить "Нафтогаз" гривню
oreh

Ср авг 13, 2014 18:33:25

http://biz.liga.net/all/tek/stati/28131 ... trazh-.htm
однако.... правда, точная сумма непонятна, но тем не менее, не весело
Сэнсэй

Чт авг 14, 2014 19:04:42

Хороший ракурс нокдауна Ляшко:
Стив

Пт авг 15, 2014 06:45:08

Сэнсэй писал(а):Хороший ракурс нокдауна Ляшко:

И СМС-ка от Коломойского:
Изображение
BIS

Пт авг 15, 2014 07:35:33

Вчера одна знакомая жаловалась про земельные ресурсы. Дескать революция прошла - а там особо ниче не поменялось. Начальник главный приезжал - хамло и мудак.
Вчера новости читаю :mrgreen: Глава Госкомзема Рудык выполняет боевое задание в зоне АТО в качестве рядового бойца
Nik

Пт авг 15, 2014 12:08:30

ЄС 15 серпня оголосить ДНР та ЛНР терористичними організаціями – Латвія

Міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс запевняє, що Рада ЄС на рівні міністрів закордонних справ має розглянути питання визнання статусу ДНР та ЛНР як терористичних організацій.

Про це він заявив у п’ятницю, спілкуючись із журналістами перед початком засідання Ради ЄС.

"Сьогодні ми перш за все маємо оголосити так звані Донецьку народну республіку та Луганську народну республіку терористичними організаціями", - заявив він.

"Ми маємо прояснити для себе все, що відбувається в України", - переповів він мету зустрічі міністрів.
Nik

Пт авг 15, 2014 18:33:02

Интерфакс-Украина @interfaxua · 1 мин
Главы МИД Украины, Франции, Германии и РФ встретятся в Берлине в воскресенье – Климкин http://ift.tt/1rB0Grq #ukraine

В коментах пишут, что наверное будут бить лаврушу ногами.
healix

Пт авг 15, 2014 21:02:50

А, кто Чалого, вообще, на люди выпустил?.. Такой бред у Шустера несёт...
oreh

Вт авг 19, 2014 14:03:15

http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2014/08/19/332464
скоты
Write comments