Модератор: Модераторы форума
ДВОЙНЯШКИ писал(а):І виникає знову питання - а кому вигідна була термінова відставка міністра МВС саме напередодні цих подій? Яку так домогались і пс і пр дуже злагоджено? Га?
ДВОЙНЯШКИ писал(а):І виникає знову питання - а кому вигідна була термінова відставка міністра МВС саме напередодні цих подій? Яку так домогались і пс і пр дуже злагоджено? Га?
snap писал(а):ДВОЙНЯШКИ писал(а):І виникає знову питання - а кому вигідна була термінова відставка міністра МВС саме напередодні цих подій? Яку так домогались і пс і пр дуже злагоджено? Га?
Отставка Авакова для ПС была с самого начала делегирована и не надо связывать это совместными действиями с ПР.Не хочу я здесь ничего конкретного писать,но ты для себя ответь на простой вопрос,почему менты,которые всегда делали все что хотели,а в данной ситуации ничего не делают?Я не защищаю ПС,просто я наверное знаю немного больше чем кто-либо на нашем форуме о ПС.
levsha писал(а):Доречі, для тих, хто киває на ПС. А чому Аваков не зміг сам розібратись зі спробою ВС влаштувати переворот?
ДВОЙНЯШКИ писал(а):"Канцелярська сотня": як таємне стає явним
Неділя, середина дня, чудова погода, але тут, в підвалі, народу повно.
"Алло? Ні, не дома, там де й вчора, ввечері передзвоню".
Жінка з дитиною – дівчинкою років 12, клеять удвох, на цьому фронті й мала – добрий боєць.
Чоловік з сином, хлопцю років 9 – "охайно розкладай, я буду дивитись" – "тату, я ж бачу як треба, я розумію".
Народ жартує: "Як добре, що вони пожалкували грошей на гарний шредер, такій, що в труху змелює, бо там вже нічого було б не відновити. Скнари".
Nik писал(а):Это сродни психозу(да простят меня верующие), когда христиане имитируют путь Христа с крестом на Голгофу и последующее распятие, а кровавые раны выступают взаправду - от силы внушения и веры.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]