Модератор: Модераторы форума
альтист Данилов писал(а):Nikсподіваюсь, що впізнаю тебе. У мене на дзеркалі стрічка, ти розумієш яка.
Valiko писал(а):А знак Рено при невеликій фантазії може нагадати оте місце, в напрямку якого повинно активно переміщатись усе нинішнє ПР-овське кодло.
Владимир+2 писал(а):И что они в нем видят??? Заинтриговал!
Владимир+2 писал(а):Valiko писал(а):А знак Рено при невеликій фантазії може нагадати оте місце, в напрямку якого повинно активно переміщатись усе нинішнє ПР-овське кодло.
Какая-то фантазия у вас нездоровая, вы Фрейда не читали?
Valiko писал(а):Не будемо заважати нашому товаришу ділитись тут враженнями від гарного придбання.
альтист Данилов писал(а):EskulapДякую,камінь з душі. Правильно я зрозумів: це штатний додатковий жгут, напруга там з,являється тільки коли тисниш на Бі-Бі, підключений паралельно до існуючої БіБікалки, краще цей роз,єм ізолювати, що б туди не потрапили волога і бруд?
альтист Данилов писал(а):Доречі, кумедний(вже тепер) випадок, пов,язаний з БіБікалкою. На Логашику сигнал розташований на лівому підкермовому перемикачі і рука вже автоматично туди тисне у випадку чого. Мізансцена така: білявка на Тойоті здає назад, намагаючись виїхати з парковки, зрозуміло, мене не бачить, її бампер цілиться в мого варанчика. Намагаюсь його врятувати, сигналю, "а вокруг тишина"....Страшного нічого не трапилось, вона мене помітила, чарівні очі, чарівна янгольська посмішка Я ВАС НЕ ЗАДЕЛА? Я навіть не сварився, тільки порадив бути уважнішою. А собі порадив відпрацьовувати нові навички. Отаке.
Eskulap писал(а): Стоковый сигнал у Кеши не особо силен
Сэнсэй писал(а):Тот разъём, похоже, от пищалки интелключа.
Сэнсэй писал(а):Тот разъём, похоже, от пищалки интелключа. У кого интелключ есть (бесключевой доступ), то пищалка противненько так пищит в некоторых случаях. Например, когда хозяин вместе с ключом выходит из заведённой машинки.
oreh писал(а):Сэнсэй писал(а):Например, когда хозяин вместе с ключом выходит из заведённой машинки.
хм... ни разу не замечал
Andy писал(а):именно так и работает.
стоит проверить исправность.
Вернуться в Разрешите представиться
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей