Модератор: Модераторы форума
так а что плохого в тонировке машины?Я тоже затонирован,да есть некоторые неудобства,но надо иметь башку на плечах и быть внимательнее,а так тонировка только плюсы,имхо, дает,комфорт летом так это адназначна.levsha писал(а):Почитав я ваші обговорення щодо тонування з загальною ідеєю "ось будуть приладами міряти, тоді й поговорим, а поки буду тонувати як захочу", і ще раз переконався, що багатьом співвітчизникам ще рано в Європу ...
levsha писал(а):Почитав я ваші обговорення щодо тонування з загальною ідеєю "ось будуть приладами міряти, тоді й поговорим, а поки буду тонувати як захочу", і ще раз переконався, що багатьом співвітчизникам ще рано в Європу ...
А ну-ка имя этого негодяя в студию?Не Миша случайно?Есть там такой аленьUx_tbl писал(а):сумму озвучил мне сервис менеджер автосалона "Автоимпульс -Ниссан"!
snap писал(а):А ну-ка имя этого негодяя в студию?Не Миша случайно?Есть там такой аленьUx_tbl писал(а):сумму озвучил мне сервис менеджер автосалона "Автоимпульс -Ниссан"!
Ux_tbl писал(а):также я не понимаю "понаехавших" западенцев которые развили грубо говоря срач в центре столицы и кричат о какой-то там европе О_о!
Тю,даю совет(бесплатный),в следующтй раз как приедешь туда,заходишь,находишь этого аленя и даешь ему смачный подсрачник,при этом мило улыбаешься ему в его "честные" глаза.Ux_tbl писал(а):ЭТО ОН
snap писал(а):Тю,даю совет(бесплатный),в следующтй раз как приедешь туда,заходишь,находишь этого аленя и даешь ему смачный подсрачник,при этом мило улыбаешься ему в его "честные" глаза.Ux_tbl писал(а):ЭТО ОН
snap писал(а):так а что плохого в тонировке машины?
Ux_tbl писал(а):levsha писал(а):Почитав я ваші обговорення щодо тонування з загальною ідеєю "ось будуть приладами міряти, тоді й поговорим, а поки буду тонувати як захочу", і ще раз переконався, що багатьом співвітчизникам ще рано в Європу ...
Скажу честно я за Россию, а также я не понимаю "понаехавших" западенцев которые развили грубо говоря срач в центре столицы и кричат о какой-то там европе О_о!
levsha писал(а):Ux_tbl писал(а):levsha писал(а):Почитав я ваші обговорення щодо тонування з загальною ідеєю "ось будуть приладами міряти, тоді й поговорим, а поки буду тонувати як захочу", і ще раз переконався, що багатьом співвітчизникам ще рано в Європу ...
Скажу честно я за Россию, а также я не понимаю "понаехавших" западенцев которые развили грубо говоря срач в центре столицы и кричат о какой-то там европе О_о!
Давайте Ви будете говорити про ті речі, які бачили самі, а не які Вам показали по російському телебаченню. Добре?
levsha писал(а):Ну от я й кажу, що декому рано в Європу. Бо тонуємо "мне комфортно ездить", поворотники не вмикаєм, бо так швидко перестроюємся, що не встигаєм, їздим з постійно увімкненими протитуманками, бо "я дивився - не сліплять", об’їзжаєм пробку через подвійну, повертаєм і вклинюємся не зі свого ряду, бо "а раптом в мене жінка народжує?"
Вернуться в Разрешите представиться
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]