snap писал(а):Для тех кого туда берут это и так до-хрена,пусть на зарплату учителя или врача поживут,так от врачей и учителей пользы гораздо больше,чем от этих толстолобиков,которые только и умеют исполнять приказы и дубинками махать.
snap, я понимаю, что ты ненавидишь всех, кто в погонах, но все они тоже ЛЮДИ... И они РАЗНЫЕ! А жить и понимать, что тебя тупо НЕНАВИДЯТ? Терпеть плевки в лицо, булыжники в голову и т.п.? Они НА РАБОТЕ! Это не жирный гаец с палкой на трассе - они левого бабла всяко не срубят... А исполнять приказы и махать дубинками - этот и есть их работа... Вопрос в том, куда они пойдут после окончания рабочего дня...
А исполнять приказы и махать дубинками - этот и есть их работа
Особенно когда они всех подряд своими дубинками херачат без разбора,это же их работа,чем больше отхерачат,тем лучше выполнят свою работу.Так завтра Захарченко скажет стрелять в украинцев и что?Тоже тупо выполнять свою работу?Задача таких подразделений явно не направлена на разгон мирных демонстраций,у них другое назначение и они это должны понимать,когда присягу на "верность народу Украины" принимали.
Shadow Тут розібратися треба!.. 1. Це їхня робота. Але, валити тисячею на сотню хлопців та дівчат - це не їхня робота. 2. В них є спецзасоби для подолання спротиву. Це не лише власна захисна екіпа та кийки, а й водомети та газ. 3. Вони - елітні підрозділи спецпризначення. Проте, методи роботи мають такі самі, як гопники на Троєщині - повалити та відноскувати. 4. В уставі будь-якого підрозділу є розділ, що стосується невиконання злочинного наказу. Якщо вони цього не знають чи ігнорують - це SS. 5. Їхні дії вночі в суботу та сьогодні в Будинку художника - злочин. ІМХО, беркут дискредитовано, розпустити та судити особисто усіх, хто брав участь. А краще, до гарячої точки на півроку відправити, нехай порозминаються там. І ще одне. Мені насрати, як та кому вони дивитимуться в очі, куди вони повертатимуться після своїх каральних акцій, бо їм самим, схоже, насрати на це ще більше. В мене особисто жалю до садистів немає!
І ще трохи додам... Я сьогодні був на розі Банкової та Інститутської під час бійки, бачив реально пробиті голови, з яких лилася кров. Виявляється, беркут підбирав каміння, що в нього жбурляли, та кидав у натовп, де були мітингувальники та журналісти. Те саме робили і з газовими гранатами. Тільки що переглянув відео із яркими кадрами, коли лежачого долу хлопцялюпцюють п'ять беркутівців. А чи неможна просто надягти наручники та заарештувати?.. Це чистої води садизм. Беркут - наймерзенніші покидьки з усіх ментів, що служать цій владі... Нажаль...
Shadow писал(а):А жить и понимать, что тебя тупо НЕНАВИДЯТ? Терпеть плевки в лицо, булыжники в голову и т.п.? Они НА РАБОТЕ! Это не жирный гаец с палкой на трассе - они левого бабла всяко не срубят...А исполнять приказы и махать дубинками - этот и есть их работа... Вопрос в том, куда они пойдут после окончания рабочего дня...
Да вони суки - садисти!!! Дивись!
Вигукують: сила й честь... Яка ганьба. Бидло сране!
Shadow писал(а):А жить и понимать, что тебя тупо НЕНАВИДЯТ? Терпеть плевки в лицо, булыжники в голову и т.п.? Они НА РАБОТЕ! Это не жирный гаец с палкой на трассе - они левого бабла всяко не срубят...А исполнять приказы и махать дубинками - этот и есть их работа... Вопрос в том, куда они пойдут после окончания рабочего дня...
Да вони суки - садисти!!! Дивись!
Вигукують: сила й честь... Яка ганьба. Бидло сране!
Здається Kostya розійшовся не на жарт. Усі б так реагували, але на жаль не усі. Наприклад моє оточення зовсім байдуже відноситься до подій. Ладно дома. На робоі теж усі навіть не цікавляться. Кажуть "А чого туди іти, треба минати той майдан десятою дорогою" Я сьогодні ввечері планую приєднатися до майдану
да нам до ЕС как до москвы ползком, не страна а хрен что поймешь... пипецц... сижу и думаю??? а зачем нам такой руководитель МВД Украины который извиняеться за действия за действия беркут..печаль.. http://news.liga.net/news/politics/9333 ... ydane_.htm