Модератор: Модераторы форума
mutexx писал(а):читати пост вище мені набагато більш сумно та соромно ніж споглядати на фото на початку цієї теми
Shadow писал(а):Украина в ее нынешних границах не единая страна, а искусственное территориальное образование... Это было не так явно выражено до президентских выборов 2004, но после них стало просто очевидным... Львов, Донецк, Крым, Киев... "В одну телегу впрячь не можно коня и трепетную лань"...
ДВОЙНЯШКИ писал(а):"Держава розколота на бюрократів і населення" (Георгій Касьянов) насамперед.
http://www.istpravda.com.ua/articles/2013/08/24/135086/
Непогана стаття. Вперше читаю (але постійно кажу про це) - "...деідеологізація суспільства обернулася повальним цинізмом влади і самого суспільства, взаємним відчуженням і фрагментацією суспільних груп, соціальною поляризацією еліт і більшості громадян, і тотальною недовірою до влади і державних інститутів"
Valiko писал(а):И кто же мы тогда?
Kostya писал(а):Знаєш, я це питання останнім часом все частіше й частіше собі задаю... Нажаль, висновки невтішні, бо як не дуже приємні, а то й зовсім образливі епітети на думку йдуть...
Kostya писал(а):А тепер, як в анекдоті про англійський газон... Тільки ось сумніви в мене є щодо того, а чи не продовжити його вирощувати поза межами Неньки?.. Може це від того, що десь у глибині душі розумію, що мені ним не ходити, а от дітям...
Kostya писал(а):Хто зна? У тому ж Міжводному дитина захотіла пройтися під вітрилами на справжнісінькій морській яхті. Серед трьох, що були в наявності в бухті ми не обрали а ні Doctor, а ні Odessey... Обрали "Волю", бо вона єдина була із українським прапором та україномовним вусатим капітаном - справжнім добренним козаком Валентином, який просто сяяв добротою та чимось нашим "справжнім". Може таки є надія?..
Valiko писал(а):а на батьківщині Президента дозволяют собі публічно вставляти прапор держави в анус
Kostya писал(а):Є речі, які мають бути табу на морально-етичному рівні.
Torero писал(а):1) Если бы я совершил подвиг и президент России или США наградил меня наградой, я бы носил эту награду с гордостью. А на все выпадки про отсутствие патриотизма отвечал бы - "Завидуйте молча".
Torero писал(а):2) А доказать что ты крутой патриот ? Слабо сделать себе сделать себе тату державного герба? А флаг в анус вставить? И кто тут еще бОльший патриот?
Torero писал(а):на все вещи можно смотреть под разными углами зрения.
Может мы живём в разных странах, поэтому оно Вас и не трогает, если Вы пытаетесь оправдать эту гадость какими то углами зрения?
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]