Модератор: Модераторы форума
Check писал(а):У многих марок пуск двигателя с кнопки производится при выжатом тормозе. Может без выжатого - просто зажигание? Так догадки...
Shadow писал(а):автопроизводители отказались от дыры в переднем бампере, в которую можно было засунуть ручку пускача в случае севшей АКБ...
Check писал(а):без выжатого - просто зажигание? Так догадки...
levsha писал(а): І тепер спробуйте мене переконати що це зручно.
Torpedo писал(а):При умові,що ключ або мітка лежить в кармані і нічого не треба нікуди вставляти, то зручно.
levsha писал(а): крутилка на місті ключа, в якої є чіткі положення
levsha писал(а):Як на мене то це зводить нанівець всі зручності системи безключового доступу: якщо треба щось із кишені витягувати і вставляти, то я вже й звичайник ключ можу дістати з кишені.
levsha писал(а):Тільки що знайомий розповідав як реалізовано в juke. Ящо не натискаючи на гальма натиснути один раз на кнопку start/stop, то буде режим acc (включена магнітола), ще раз - on (склопідйомники, фари і т.п.), ще раз - все вимкнеться. І тепер спробуйте мене переконати що це зручно.
Shadow писал(а):levsha писал(а):Тільки що знайомий розповідав як реалізовано в juke. Ящо не натискаючи на гальма натиснути один раз на кнопку start/stop, то буде режим acc (включена магнітола), ще раз - on (склопідйомники, фари і т.п.), ще раз - все вимкнеться. І тепер спробуйте мене переконати що це зручно.
Особисто мені це зручніше ніж ключі та крутилки особливо враховуючи те, що у 99% випадків вам треба завести автівку, а не просто ввімкнути запалення.
Shadow писал(а): у 99% випадків вам треба завести автівку, а не просто ввімкнути запалення.
levsha писал(а):вимкнув запалення, повертаю голову і бачу що вікно трохи спущене
Коля,ну ты тяжелый человекlevsha писал(а):В принципі так, зручність це частково звичка. Але тільки частково. Є окрема наука інженерна психологія
Torpedo писал(а):levsha писал(а): І на пристрої складання дзеркал!
Щось snap притих...
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей