Помоему все ясно.

ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Re: Киев завалило снегом...
Чт дек 06, 2012 09:46:37
Зранку вирішив насолодитись свіженьким сніжком. Вийшов на Університеті і пішов потихеньку через ботанічний сад. Дерева в снігу, біла тиша, тільки синички щебечуть. Вєтрова пуста, над тротуаром нахилились дерева, утворивши сніговий тунель. На перехресті з Комінтерна біля вареничної "Перемога" табунець офісних дівчаток очікує відкриття вранішньої кави. Підхожу до площі Перемоги - відкілясь доносяться звуки якоїсь знайомої приємної музики. Вивертаю з-за "Либіді" - а це перед обеліском на площі йдуть урочистості з приводу свята. А приємна музика виявилась...гімном України!

Аж підспівав останній куплет з задоволенням.

Отак і потрапив сьогодні на роботу
Із святом всіх причетних!
Против снега ничего не имею кроме того, что он мне тент порвал. А так и поездить по нему с удовольствием, и посмотреть на него, и поодкидать не против.
Это моя первая зима на новом Кашкае, и хочу вам сказать, полный привод рулит!
Если на предыдущем я всегда зимой думал, какой стороной мне парковаться чтобы потом выехать, то сейчас не думаю.
Заехал вчера на середину заснеженной обледеневшей горки, остановился, потом без проблем тронулся и выехал.
Ну и нравится тот факт что у машины появились заднеприводные повадки, а это уже управляемый занос и прочие прелести...
ДВОЙНЯШКИ писал(а): і пішов потихеньку через ботанічний сад
Красота!!! Сфотографував чи викликав
Healixа?
Последний раз редактировалось
Torpedo Чт дек 06, 2012 09:56:49, всего редактировалось 1 раз.
Сигналкин писал(а):У меня делема шо
Ниче, физкультурка сутра пальзительна
Torpedo писал(а):ДВОЙНЯШКИ писал(а): і пішов потихеньку через ботанічний сад
Красота!!! Сфотографував?
Тільки очима. Чогось хотілось просто йти-милуватись спокійно.

Torpedo писал(а):чи викликав Healixа?
З лінощів так і подумав -
Healix сфотографує
Последний раз редактировалось
ДВОЙНЯШКИ Чт дек 06, 2012 09:59:16, всего редактировалось 1 раз.
BMB писал(а):snap
Не впадай в крайности. Ты начал говорить об удовольствии, а по моему мнению - удовольствие (в условиях городской езды) сомнительное.
Торпеда нижче написав,людина на позитиві,а ти чогось з похмурим настроєм зранку.ПОСМІХНИСЬ,ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ
Torpedo писал(а):snap, твоё счастье, что Torpeda сейчас очень редко заходит на форум... We are Torpedo!
В якому сенсі???
snapTorpedo - образ узагальнений (як і Двойняшки). Складається з Торпеди, Торпедуса і Торпедки. Пише один (ОДИН - чол. рід) за всіх зазвичай. Але інколи автори змінюються
BMB писал(а):Оно, конечно, красиво, но хотелось бы увидеть хоть одну снегоуборочную машину. А то в самый раз на работу на саночках добираться!
+4 за бортом, само растает!
А на Южном фура автобус протаранила. Видать утром пораньше всё было гораздо жёстче. Хотя, во дворе - красота!
Torpedo писал(а):snap, в прямому сенсі, в ПРЯМОМУ...
Я тебе не зрозумів,що ти маєш на увазі,ти б прямо сказав,що сі стало,а то у мене з догадками туго???
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Торпедки
Іноді фігурує як "Навчальна Торпеда"
ДВОЙНЯШКИ писал(а):snapTorpedo - образ узагальнений (як і Двойняшки). Складається з Торпеди, Торпедуса і Торпедки. Пише один (ОДИН - чол. рід) за всіх зазвичай. Але інколи автори змінюються

Щось я не зрозумів,мене заплутали