Модератор: Модераторы форума
levsha писал(а):І я підозрюю що це ймовірніша подія, ніж не почути пищання, якого не було а тут з'явилось. А поглядання на екран, де місяцями ніколи нічого не міняється, швидко увійде в режим, коли це буде робитись для галочки, а мозок просто ігноруватиме що там пишеться.
levsha писал(а):В мене при живленні від прикурювача весь час виводить тиск всіх 4-х коліс.
oleg_t писал(а):Ну в общем я поразмыслил и решил TPMS не ставить.
levsha писал(а):Доречі сам подумав що із внутрішніми датчиками виходить що колеса треба весь час ставити на одне й те ж місце. В моделях, які я бачив, для кожного датчика чітко вказано на якому він колесі і це не міняється
levsha писал(а):Доречі сам подумав що із внутрішніми датчиками виходить що колеса треба весь час ставити на одне й те ж місце. В моделях, які я бачив, для кожного датчика чітко вказано на якому він колесі і це не міняється
Eskulap писал(а):oleg_t писал(а):Ну в общем я поразмыслил и решил TPMS не ставить.
Когда я себе на шиномонтаже ставил зиму на новые диски, передо мной паренек на бумере переобувался, так попутали датчики относительно "своего колеса" - Бумер выдавал ошибку по поводу давления в колесах. Чем меньше технологий - тем меньше ломается.
Вернуться в Qashqai доп. оборудование
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]