Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Topic locked

Re: Шаги Президента, Кабмина и ВР

Чт окт 11, 2012 20:38:41

Nik
Тоді Ляшко з вилами потрібен. :mrgreen:
levsha

Чт окт 11, 2012 22:52:48

snap писал(а):Чому?Просто подивився відео з якимось пєндосом і пласким америкашкінським гумором,ця нація і так деградує,так ще гомік,прошу-комік з екрана ТВ закликає:шановні співвітчизники не йдіть голосувати,сидіть дома жуйте гамбургери,все одно нічого не змінити!А вся зала аплодує,який геніальній чолов'яга =D> =D> =D>

Ти дуже дарма так висловлюєшся про Джорджа Карлінга. Хоч в педівікії глянь хто це був. Він був дуже розумною людиною, і говорив правильні речі, над якими варто було б задуматись. А те, що перекладач напхав туди матів в кожне речення, це вже претензії до перекладача.
Kostya

Чт окт 11, 2012 23:03:55

Ось оригінал:

Це і про нас також...
snap

Пт окт 12, 2012 08:07:05

Nik писал(а):
Если народ и на самом деле не придет на выборы, то след.выборов уже просто не будет. Чечетов в парламенте будет "всех выбирать".

=D> =D> =D>
snap

Пт окт 12, 2012 08:16:14

levsha писал(а):
Ти дуже дарма так висловлюєшся про Джорджа Карлінга

Я,в принципі,нцчого не хотів сказати конкректно про цього чолов'ягу,я справді не знаю хто це такий,але його промова для мене це зараз як якась провакація,типу "нікуди не йдіть,ви барани за вас все вже віришили і не будете мати відповідальності"!Що ж цеза життева позиція "моя хата з краю",а потім скиглити про погане життя і що кругом одні Тінтобраси(с)!Це називається ухід від любої відповідальності,боязнь чи нехотіння взагалі за щось відповідати,але як що по життю не робити нічого,боячись відповідальності,то я не знаю як таких людей називати,хоча мабуть знаю-стадо!
levsha

Пт окт 12, 2012 21:26:29

Ти просто не дуже уважно його слухав. Схоже його "я не піду на вибори" просто наступило тобі на мозоль
levsha

Пт окт 12, 2012 21:29:21

Це як, наприклад, поширена помилка в думках "той, за кого ти голосував, програв вибори. Тому ти не можеш ставити якихось претензій чи вимог переможцю". Вибачте, але президент представляє всю країну, а не тільки тих, хто за нього голосував. Депутат представляє весь округ. ВР представляє весь народ. Принаймні мають представляти ...
mutexx

Сб окт 13, 2012 10:19:23

Ребят я конечно все понимаю, но это же просто пипец какой-то:
http://www.mediacentr.info/politics/vch ... mah__60372
если в 2х словах: VISA и MasterCard могут частично утратить рыночные позиции или вовсе уйти с украинского рынка. Их нишу займет местный оператор - НСМЭП Походу пора собирать манатки и валить куда-то, даже в России такого беспредела нет
Nik

Сб окт 13, 2012 12:15:30

Здесь нужен комментарий специалиста.
snap

Сб окт 13, 2012 12:26:32

дожимають яйця до больового шоку!мало того.що не дають заробляти офіційно,так ті люди хто заробляє сам на себе не вимагаючи у держави нічого,змушені ставати раком!це ж знову торкнеться середньостатистичних українців,а "владельцев заводов,газет ,пароходов" тільки розсмішить,бля це капець!
Kostya

Сб окт 13, 2012 12:41:15

Тут все ясно. Наші не взмозі контролювати іноземні міжнародні платіжні системи на 100%. А власну - дуже просто. Хочуть мати доступ до всіх фінансових потоків...
mutexx

Сб окт 13, 2012 13:28:33

Kostya писал(а):Тут все ясно. Наші не взмозі контролювати іноземні міжнародні платіжні системи на 100%. А власну - дуже просто. Хочуть мати доступ до всіх фінансових потоків...

что в дальнейшем приведет к еще большей изоляции простых украинцев от остального мира. Тут уже не российским вариантом попахивает а какой-то Северной Кореей. Кстати у "владельцев заводов, газет, пароходов" вполне законные счета в зарубежных банках так что им эти изменения абсолютно фиолетовы, да и шоппингом они занимаются в Милане, Лондоне, Нью-Йорке и т.д.
Nik

Сб окт 13, 2012 19:25:24

Обновились рейтинги по соцопросам.
http://korrespondent.net/ukraine/specia ... bory/polls
КашКаРус

Сб окт 13, 2012 21:10:40

Nik писал(а):Обновились рейтинги по соцопросам.
http://korrespondent.net/ukraine/specia ... bory/polls

А можно ли доверять их рейтингам...ведь кто платит тот и танцует...... Киевский международный институт социологии (КМИС) — частная украинская общественно-аналитическая компания, созданная в 1992 году. Финансирование деятельности осуществляют в основном за счёт западного капитала и грантов из США, Германии, Швейцарии и проч[2].
Nik

Вс окт 14, 2012 16:46:11

КашКаРус
Все складываем и делим. В среднем +/- верно. так-же как и они с соцопросами.
Topic locked