Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Re: Шаги Президента, Кабмина и ВР
Чт авг 02, 2012 15:05:14
До речі, десь бачив, що фінансує "Вперду" особисто і виключно Леонідович, щоб мати золоту акцію в торгівлі і з тими, і з тими. Влада тут ні до чого. Хоча, хто тут влада?
Часть сегодняшнего интервью.
- Вложения
-

Як Вам ремонт дороги на Крим в серпні місяці?
Nik писал(а):А Литвин в очередной раз доказал, что он штопаный дырявый га*дон!
ти забув додати "старий, багаторазово вжитий". А так все вірно))))
А якщо серйозно - чим ближче вибори - тим більша в мене паніка. За кого голосувати - усі як писав NIK... Країна велика і талановита, а знайти 11 гарних гравців у футбол і 460 чесних відданих Україні депутатів неможливо((((( Може кого запросити з закороду?
ДВОЙНЯШКИ писал(а): Хоча, хто тут влада?

Як це хто? Це Влада Прокаєва!
himera_neo писал(а):знайти 11 гарних гравців у футбол і 460 чесних відданих Україні депутатів неможливо
Поправочка. Из сборной скамейка запасных с Шевой вместе в Раду переходит?(450+10)
Спеціально для Сенсея, щоб часом не помилився з вибором

:
В интернете появилась песня в стиле шансон о Партии регионов
http://korrespondent.net/video/ukraine/ ... i-regionov
ДВОЙНЯШКИСпасибо, Саня, а то я всё никак не мог определиться

А теперь, стопудово, за Якуневича! Мы, водилы маршруток, завсегда под хорошую пезтню делаем хорошие дела.
himera_neo писал(а): Може кого запросити з закороду?
Надо объявить кому то войну и сдаться, вот тогда и будет у нас рада из за кордона
Афоня писал(а):himera_neo писал(а): Може кого запросити з закороду?
Надо объявить кому то войну и сдаться, вот тогда и будет у нас рада из за кордона

Вже писали, і я підтримую ідею аутсорсингу. Якщо порахувати, у скільки нам обходиться Верховна Зрада (зарплата -то копійки, скільки вони крадуть!,+ 90% неповернених кредитів "виснуть" на фірмах нардепів), то, думаю, за 10% від цієї суми який-небудь бундестаг ночувати буде під куполом.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Вже писали, і я підтримую ідею аутсорсингу. Якщо порахувати, у скільки нам обходиться Верховна Зрада (зарплата -то копійки, скільки вони крадуть!,+ 90% неповернених кредитів "виснуть" на фірмах нардепів), то, думаю, за 10% від цієї суми який-небудь бундестаг ночувати буде під куполом.
Похоже, в Грузии как раз эта идея и прошла - под неусыпным оком советников из-за бугра.
Черговий ідіот(Идиот (медицина) — человек, страдающий глубокой формой умственной отсталости — идиотией.) видає свої перли:
http://ua.korrespondent.net/ukraine/pol ... kandidativ"Глава ЦВК, коментуючи висунення кандидатами осіб, стосовно яких існують сумніви в їх проживанні в Україні протягом останніх 5 років, зазначив, що ЦВК вимагає інформацію про перетин кордону у державної прикордонної служби.
"Вони дають інформацію: хто і коли перетнув кордон, виїхав, в'їхав. Цілі "простирадла"! .. І доводиться, даруйте за таке некоректне порівняння, виловлювати "бліх": хто коли в'їхав і коли виїхав", - зазначив він." - це для голови ЦВК основна причина, чому Шеву таки зареєстрували кандидатом
Якщо продивитись пару сторінок в'їзду-виїзду для нього така надважка праця, то можу уявити, як вони рахують голоси мільйонів виборців
І ще одне риторичне питання стосовно Шеви. Ця істота іде працювати над законами. Навіщо питати прикордонну службу? Він що , не знає, скільки був за кордоном? Ладно, раніше не знав закону. Але ж зараз вже підказали, куди дивитись. То він планує починати законотворчу діяльність з грубого порушення?
Ще одна яскрава представниця опозиції :
http://www.pravda.com.ua/articles/2012/08/10/6970582/
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Ця істота
Так. По iншому вже i називати не хочеться.