Не много обо всем. От рыбалки до вышивания крестиком.
Відсотків 95 вірю у перемогу Кличка, 5% даю Хею - оскільки це суперважка вага, і один удар може вирішити результат поєдинку.
Така впевненість базується на наступному:
- Хей у суперважкому дивізіоні провів 4 поєдинки - Барет (на момент поєдинку з Хеєм (2008 р) рекорд Барета 34-6-0, Кличко також переміг Барета у 2000 р., на той момент рекорд Барета 23-1-0), Валуєв (здобув чемпіонський титул WBA, в поєдинку Хей включив велосипед і бігав всі раунди), Руїз (захист титулу, до поєдинку Руїз вже закінчував свою карєру, через суд домігся цього поєдинку) та Харісон ("вічно перспективний" суперваговик, бувший олімпіський чемпіон, цей поєдинок важко назвати поєдинком, за три раунди Харісон зміг нанести декілька силових ударів) - тобто значного досвіду виступів у суперважковій категорії немає;
- Хей не зустрічався зі справжніми нокаутерами у суперважкій категорії, тому питання його стійкості відкрите (думаю після поєдинку з Кличко - буде закрите

). Хей падав в крузерах від не самого сташного панчера Томпсона;
- Хей програв Солісу (в якого виграв Кличко старший в першому раунді) на олімпійський іграх нокаутом (а це так для інформації);
- Сумарна кількість поразок його опонентів у суперважковій категорії у 4 поєдинках рівна 19 (майже 5 поразок на одного соперника), в Кличка у останніх 10 титульних поєдинках (це були фактично всі проспекти супевагової категорії) ця цифра таккож рівна 19 (тобто 1,9 поразки на одного соперника), що свідчить про рівень опозиції.
Кличку також може нашкодити значне емоціональне напруження, однак враховуючи його досвід думаю цей фактор буде зведений до мінімуму.
Однак, що тут гадати необхідно дочекатися поєдинку, залишилося не більше 5 годин. Всім приємного перегляду!!! ТА ВДАЧІ НАШОМУ ЧЕМПІОНУ!!! Ну дуже хочу побачити Хея в нокауті, не подобається він мені