Максуд
- Максуд
Можливо каталізатор?
Чт янв 06, 2011 11:05:30
Коли холодна при додаванні обертів приблизно тисяч з 2х (тільки на ходу) чутно страшний рев десь з під кузова. Як прогріється - зникає. На яму заїжав - резонатор цілий. Вихлопом в салоні не смердить. Думаю на каталізатор. Що скажете? 70 т.км. ГБО.
Максуд писал(а):Коли холодна при додаванні обертів приблизно тисяч з 2х (тільки на ходу) чутно страшний рев десь з під кузова. Як прогріється - зникає. На яму заїжав - резонатор цілий. Вихлопом в салоні не смердить. Думаю на каталізатор. Що скажете? 70 т.км. ГБО.
Та каталізатор тут ні при чому. Він або працює, або ні. Можливо січе десь прокладка на з"єднанні труб глушника, а коли розширюється при нагріванні перестає. Треба підняти холодну машину на підйомнику, або заїхати на яму і слухати (дивитися) відкіля йде неприємний звук.
Мацони писал(а): підняти холодну машину на підйомнику, або заїхати на яму і слухати (дивитися) відкіля йде неприємний звук.
Дякую.
Знаю у вас теж ГБО. Ви катлізатор не вибивали? У мене таке бажання постійно виникає.
Максуд писал(а):Мацони писал(а): підняти холодну машину на підйомнику, або заїхати на яму і слухати (дивитися) відкіля йде неприємний звук.
Дякую.
Знаю у вас теж ГБО. Ви катлізатор не вибивали? У мене таке бажання постійно виникає.
А шоб шо? Поки він працює хай собі працює. А як перестане працювати тоді виб"ю, але на газу це буде не скоро.
У мене Опель був так коли вибив потужність трошки зросла, а може то так здавалося.
А було все так: подушка двигуна права повністю розбилася. Ну і Кашляй як завжди здивував 2040 грн!!