Помоему все ясно. :)
Write comments

Есть спецы по пожарной безопасности?

Ср окт 14, 2009 11:14:38

нужна некоторые консультации по этому вопросы + купить 3 огнетушителя... :D
himera_neo

Ср окт 14, 2009 11:21:28

Tantzor писал(а):нужна некоторые консультации по этому вопросы + купить 3 огнетушителя...

Якщо стосується нерухомості, то краще консультацію та вогнегасники придбати у тих, хто буде здійснювати контроль за дотриманням норм - це збереже гроші, нерви та наладить дружні стосунки з пожежниками. Перевірено на собі.
Лиза Чайкина

Re: Есть спецы по пожарной безопасности?

Ср окт 14, 2009 11:32:27

Tantzor писал(а):нужна некоторые консультации по этому вопросы + купить 3 огнетушителя... :D

я в начале года покупала у этих: Амальтея (есть сайт в нете) тел. 5875047 или 3314358
Tantzor

Ср окт 14, 2009 11:40:48

Лиза Чайкина
ты типа ответственная за протипожарное состояние помещения? :D
позвонил им... пока звонил, ребята наши уже заказали аж на 1 грн дороже ) в каком-то другом месте )

himera_neo
дякую за пораду. чомусь на питання де можна купити вогнегасники - iнспектор вiдповiв, що де завгодно, вiн не наполягаэ ) це така гра, щоб я вмовляв його продати менi чи йому може дiйсно це нецiкаво? )
Лиза Чайкина

Ср окт 14, 2009 11:43:56

[quote="Tantzor"]Лиза Чайкина
ты типа ответственная за протипожарное состояние помещения? :D

не я типа та кто дае вз....ки
himera_neo

Ср окт 14, 2009 11:58:39

Tantzor писал(а):дякую за пораду. чомусь на питання де можна купити вогнегасники - iнспектор вiдповiв, що де завгодно, вiн не наполягаэ ) це така гра, щоб я вмовляв його продати менi чи йому може дiйсно це нецiкаво? )

Ні, у нас інспектор сам дав пораду, зателефонував, попередив що приїдуть від нього, дав адресу)))))) Тільки що сам не з"їздив і не привіз))))))) Пуск в експлуатацію офісу та подальші перевірки проходили на 5 (+ 10 літрів пального у вигляді талону). При цьому отримували важливі поради і виконували їх ретельно-решітки зробили зйомними, вогнегасники до кожного кабінету, пожежну сигналізацію зробили по умному з мінімальними фін затратами. Спілкування було продуктивне та обоюдовигідне.
Tantzor

Ср окт 14, 2009 12:07:13

himera_neo
дякую... завтра спробую зробити так само. я так i планував )

Лиза Чайкина
ооо. так ты явно полезная знакомая ))) такие навыки.. работу не ищешь? )
Write comments