Write comments

Вт окт 13, 2009 10:20:54

пока большинство согласно на Метро на мариупольской развилке-))
я готов быть в 7-50 чтобы в 8 без промедления стартануть -))
pto

Вт окт 13, 2009 10:23:41

поддерживаю 7.50 встречаемся курим и в 8.00 старт
Jane

Вт окт 13, 2009 10:36:41

Мацони писал(а):Я так понял что мне нужно ехать на Павлоград после Новомосковска. Но мне ж не нужно ехать до самого Павлограда? Судя по карте мы должны встретиться в Мелиоративном. Правильно?

не совсем, если Вы бедете ехать через Новомосковск, то поворот на базу будет сразу почти за мостом после Новомосковска (поворот на Монастырь). Можете там нас ждать, а если хотите со всеми встретиться и не жалко километров 10 проехать лишних, то подъедьте к выезду на Днепропетровскую трассу на это место ?
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=48.6 ... 3&t=h&z=18

(Мелиоративное дальше от Новомосковска - ближе к Павлограду, туда не надо ехать -- это был просто ориентир для поиска на карте)
Xapik

Вт окт 13, 2009 10:56:10

я б такой, что подъехал к коллективому месту слета.
himera_neo

Вт окт 13, 2009 11:39:21

Jane
Мацоні не в цій вітці))) Тут Донецькі))))) Но я йому передам))))))
Мацони

Вт окт 13, 2009 12:18:33

Jane
Вопрос в том что я буду ехать по автобану и заезжать в сам Новомосковск нет смысла. просто я знаю что если ехать по бетонке есть указатель на Запорожье направо (Новомосковск остается в стороне), а на Павлоград прямо. Так мне туда переть или нет?
elektron

Чт окт 15, 2009 11:30:16

Перепрошую всіх,що не по темі буду писати,флуд розводити,але не можу не написати. :wink:

himera neo
Ну й терпіння ж в тебе!.. :shock:
Я б давно вже не витримав так багато часу писати українською...або вже просто звик би до цього.Мабуть у твоєму випадку трапилося останнє. :D
Буде цікаво,чи зможу я хоча б місяць витримати та що з цього вийде... :smile: :alc:
Ще раз перепрошую. :yaya:
Xapik

Чт окт 15, 2009 15:59:22

elektron
буде цiкаво, якщо вiн буде так спiлкуватися i на "сльоте" :smile:
himera_neo

Чт окт 15, 2009 16:16:11

elektron
Друже! Не буду лукавити-у повсягденні спілкуватися доводиться тільки з сином та мамою (трішки з жінкою) та кумом. Важко швидко висловлюватись((( А на усіх форумах, в АСці спілкуюсь тільки українською. Дивлюсь українські телевізійні канали. Радіо Ера-ФМ))))

Все попереду!!! Звороту не буде!!!

Добавлено спустя 1 минуту 10 секунд:

Xapik писал(а):буде цiкаво, якщо вiн буде так спiлкуватися i на "сльоте"

А ти вважаєш що буде інакше???? Тільки я буду менш бовтати)))))...Та більше пити горілку))))))
elektron

Чт окт 15, 2009 18:26:00

himera_neo писал(а):elektron
Друже! Не буду лукавити-у повсягденні спілкуватися доводиться тільки з сином та мамою (трішки з жінкою) та кумом. Важко швидко висловлюватись((( А на усіх форумах, в АСці спілкуюсь тільки українською. Дивлюсь українські телевізійні канали. Радіо Ера-ФМ))))

Абзац!!!А я в житті тільки російською,причому з усіма підряд і навіть не думаю інакше... :smile: Розмовляти по-українськи зовсім складно.Після школи - майже вільно,а зараз... :(
:roll: 8)
ribeiro

Чт окт 15, 2009 18:34:31

himera_neo
Та ничого;) Колы пьяный, ще легше розмовляеться ;)
Последний раз редактировалось ribeiro Чт окт 15, 2009 18:39:34, всего редактировалось 1 раз.
ГОГА

Чт окт 15, 2009 18:37:08

после и по грузинский заговорим :smile:
Афоня

Чт окт 15, 2009 18:59:09

ГОГА
Ай Генацвале! :D :D :D
ГОГА

Чт окт 15, 2009 19:43:09

Афоня писал(а):ГОГА
Ай Генацвале! :D :D :D
:D :D :D блина шашлыков хачу а лутче жаренного поросенка молочного аааааааа как вкусно може есть жилающие и забацаем ааааааааа?
Salvete

Чт окт 15, 2009 21:30:19

ГОГА писал(а):блина шашлыков хачу а лутче жаренного поросенка молочного аааааааа как вкусно може есть жилающие и забацаем ааааааааа?

Дык желающие есть тока вот неумеемо мы :smile: :smile: :smile:
Write comments