Модератор: Модераторы форума
levsha писал(а):BIS
Я хочу сказати, що бандити ламають голови звичайним людям. Звичайні люди як можуть, так намагаютсья захищатись від бандитів. Де ти побачив "прості люди ламають голови простим людям" я не знаю. Може в якихось своїх фантазіях. Я не знаю як можна інакше зрозуміти те, що ти намагаєшся назвати звірів, які вбивають і калічать людей, "простими людьми" Я не знаю як взагалі після всього того, що сталось, можна таке казати
Простые люди ломают голову простым людям. А те люди, которые имеют влияние на власть, управляют властью, сами являются властью - сидят далеко от центра событий. Пока их лично не коснется - они не пошевелятся.
levsha писал(а):Я хочу сказати, що бандити ламають голови звичайним людям. Звичайні люди як можуть, так намагаютсья захищатись від бандитів.
Оболонский районный суд Киева выпустил под личное обязательство двенадцать задержанных активистов.
Об этом сообщил народный депутат от фракции "Батькивщина" Павел Петренко, сообщает пресс-служба "Батькивщины".
В частности, отпустили Сергея Швеца, Александра Катернюка, Вадима Бондаренко, Александра Ярощука, Сергея Тимофеенко, Сергея Ковальчука, Александра Прадеуса, Ивана Клочана, Петра Чикурка, Николая Чаплина, Виктора Кононенко, Алексея Герзанича.
Nik писал(а):Здесь уже не просто хобби...
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]