BIS Я хочу сказати, що бандити ламають голови звичайним людям. Звичайні люди як можуть, так намагаютсья захищатись від бандитів. Де ти побачив "прості люди ламають голови простим людям" я не знаю. Може в якихось своїх фантазіях. Я не знаю як можна інакше зрозуміти те, що ти намагаєшся назвати звірів, які вбивають і калічать людей, "простими людьми" Я не знаю як взагалі після всього того, що сталось, можна таке казати
levsha писал(а):BIS Я хочу сказати, що бандити ламають голови звичайним людям. Звичайні люди як можуть, так намагаютсья захищатись від бандитів. Де ти побачив "прості люди ламають голови простим людям" я не знаю. Може в якихось своїх фантазіях. Я не знаю як можна інакше зрозуміти те, що ти намагаєшся назвати звірів, які вбивають і калічать людей, "простими людьми" Я не знаю як взагалі після всього того, що сталось, можна таке казати
Прочитай следующее предложение, которое ты отрезал или не дочитал до конца.
Простые люди ломают голову простым людям. А те люди, которые имеют влияние на власть, управляют властью, сами являются властью - сидят далеко от центра событий. Пока их лично не коснется - они не пошевелятся.
Я прочитав це багато разів. Я намагаюсь якомога спокійніше, наскільки можу, пояснити: я не розумію як в тебе повертається язик називати бандитів, які ломають голови і вбивають простих людей, називати теж "простими людьми"
І не треба перекладати всю відповідальність на всяких там олігархів і т.п. Ніяки олігархи нічого не зробили б, аби не були ось ці бандюки, готові трощити голови простим людям, під виглядом "я просто виконував наказ"
Ладно. Чтоб убрать недопонимание я объясняю.Под "непростыми" людьми я подразумевал олигархов и власть имущих. Всех остальных под "простыми". И мысль была выражена не для "уравнять" беркутовцев и людей с майдана.
Оболонский районный суд Киева выпустил под личное обязательство двенадцать задержанных активистов.
Об этом сообщил народный депутат от фракции "Батькивщина" Павел Петренко, сообщает пресс-служба "Батькивщины".
В частности, отпустили Сергея Швеца, Александра Катернюка, Вадима Бондаренко, Александра Ярощука, Сергея Тимофеенко, Сергея Ковальчука, Александра Прадеуса, Ивана Клочана, Петра Чикурка, Николая Чаплина, Виктора Кононенко, Алексея Герзанича.