Модератор: Модераторы форума
himera_neo писал(а):krus писал(а):це почати використовувати українську мову - завжди та всюди.
першим кроком може бути використовування її на форумі. Коли я починав (доречі 3 роки тому) мені було важко, довго підбирав слова, користувався словником (перевірка орфографії). Але вже зараз для мене нема ніякої різниці на якій мові спілкуватися - я втратив необхідність у перекладі, я почав думати українською. І це я вважаю самим великім опіром владі. Да, можливо, спочатку буде багато суржику, особливо коли любий Афоня почне пародіювати Азарова)))) Але це початок!
Nik писал(а):levsha писал(а): раз
якщо?
РАЗ 3, спол., розм. Уживається для приєднання умовних підрядних речень; якщо. І сьогодні, в цей вечір іскристий, не забуть мені слів тих твоїх: «Значить, гарні вони, комуністи, раз пішов мій онучок до них» (Володимир Сосюра, І, 1957, 240); Я собі й думаю: «Мене ж дядина просила взяти ще шматочок. Раз просила, то чому не взяти?» (Іван Багмут, Опов., 1959, 7); І коли вже його [Махна] піймають?.. — А ми, думаєте, даром оце тут? — перейшов раптом на шепіт Маркіян. — В повіті вже, видно, щось прочули, раз дозори оце порозсилали в усі кінці (Олесь Гончар, II, 1959, 240)
himera_neo писал(а):фото в вишиванках - такий собі маленький конкурс!
Nik писал(а):himera_neo писал(а):фото в вишиванках - такий собі маленький конкурс!
нема...
snap писал(а):Кияни,вас тут більшість,дивіться звідки вітер дме...зі Сходу та Центру
himera_neo писал(а):До теми - пропоную 23 серпня зробити тему і викладати власні фото в вишиванках - такий собі маленький конкурс!
mach333 писал(а):мабуть час настав
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей