Write comments

Re: Сел аккумулятор

Пн авг 20, 2012 21:00:13

Моему аккуму уже 4 года и 9 месяцев. Тужурки не было. Интересно, переживёт ли зиму с учётом подземной парковки?
oleg_t

Пн авг 20, 2012 21:40:28

Aleksandr писал(а): можешь фото выложить. сам такое подумываю сделать

Вот такой колхоз (толстая подложка под ламинат):
Вложения
DSC05014.JPG
Torpedo

Вт авг 21, 2012 08:26:29

Aleksandr писал(а):так в том то и дело что ниссановская тужурка сокращает

Сокращает - ночевка зимой под звёздным небом... Всё остальное - для самоуспокоения...
Руслан

Ср сен 19, 2012 17:00:39

Сьогодні замінив аккумулятор. Старому - 4 роки та 1 місяць. Вирішив не чекати його повної смерті, щоб потім в поті чола не бігати та шукати новий. Cтаренький ще таки не погано заводив машинку (однак його діагностика в ОД показала, що ємність дуже низька - була остання риска із шкали). Замінили таким чином, що збереглися налаштування (при заміні аккумулятора підключили зарядний пристрій). Сказали, що якби це не зробили пришлоь би вводити код для аудіосистеми, який я не знаю. Для того, щоб його взнати пропонували зняти мафон та подивитися його номер по якому можна отримати цей код. Хоча мій товариш з іншого ОД сказав, що ніякого коду не потрібно :smile:
levsha

Ср сен 19, 2012 17:45:01

Я зустрічав інформацію що код потрібно вводити тільки якщо встановити аудіосистему в іншу машину
Шульга

Ср сен 19, 2012 18:04:14

Руслан писал(а):Сказали, що якби це не зробили пришлоь би вводити код для аудіосистеми, який я не знаю

сказки для приезжих.
а код написан в сервисной книге.
при откидывании клемы у тебя сбрасывается память вариатора, память радиостанций магнитолы ... и увсе
levsha

Ср сен 19, 2012 19:08:52

Aleksandr писал(а):а код написан в сервисной книге.

Спеціально переглянув свою сервісну книжку - коду немає, місця, де він має бути записаний, теж немає.
Місце для коду є на відривному талоні в кінці інструкції по експлуатації. Але в мене там теж нічого не записано... :(
Kostya

Ср сен 19, 2012 19:31:58

Мені давали спеціальний такий стікер. 8)
oleg_t

Ср сен 19, 2012 21:44:07

Сбиваются настройки радио и обнуляются показания компьютера.
Сэнсэй

Ср сен 19, 2012 22:13:21

По-моему, у дорестайлов при сбросе клеммы ничего не нужно вводить для магнитолы, если свою родную оставляешь на месте. Но код в ней прошит, в другой Кашкай её не поставишь. А у рестайлов могут быть варианты, поэтому и код у них налеплен в сервисной книжке.
anignik1

Чт сен 20, 2012 11:31:32

oleg_t писал(а):Сбиваются настройки радио и обнуляются показания компьютера.

+1
anignik1

Чт сен 20, 2012 11:35:37

levsha писал(а):Я зустрічав інформацію що код потрібно вводити тільки якщо встановити аудіосистему в іншу машину

Нет. В своей после отключения аккумулятора тоже нужно вводить.
vyk

Чт сен 20, 2012 12:26:08

Докладываю :) У нас рестайл, магнитола самая простая (компл XE). После снятия питания кода не требует, и настройки сохраняет. Снимали шлейф идущий от замка, когда подключали "вторую голову". А при поставке менеджер отморозился, типа ПИН потеряли, приедете восстановим. Может ПИНа и не было, а ему так проще было не думая отмазаться? Или питание по другому шлейфу идет? Так вроде нет...
Владимир+2

Чт сен 20, 2012 12:59:23

anignik1 писал(а):
levsha писал(а):Я зустрічав інформацію що код потрібно вводити тільки якщо встановити аудіосистему в іншу машину

Нет. В своей после отключения аккумулятора тоже нужно вводить.

У меня работает без ввода кода, настройки сбиваются, проверено, машина выпущена в июле 2011года. Может это от комплектации зависит?
ДВОЙНЯШКИ

Пт сен 21, 2012 19:03:46

Сьогодні за наводкою Сісопаті та Торпедуса (дякую ще раз) скористався послугами Кийтрансу. Приязний хлопчина наміряв 490 якихось одиниць і сказав, що ще покатаємся. До речі, зауважив, що на Варту останнім часом надходять зауваження і краще міняти на щось інше, в тому числі на того виробника, якого й рідний акум. Зараз у них завод в Італії, за його словами. Перед зимою ще раз перевірюсь.
Write comments