Міжнародна неполітична організація назвала твою країну терористом. Що конкретно з цього приводу скажеш? До чого тут посилання на брехливі ЗМІ терориста?
Последний раз редактировалось ДВОЙНЯШКИ Ср апр 16, 2014 12:50:41, всего редактировалось 1 раз.
Dr.Feelgood писал(а):ваша страна ведёт против нас диверсионную войну
levsha писал(а):Гражданин тролль, у нас другие правила: вы приводите доказательства своих заявлений, а не мы доказываем, что то, что вы написали, херня.
Dr.Feelgood писал(а):Куриус ваша страна ведёт против нас диверсионную войну, какая на хрен рос авиация, ты что вообще с дуба рухнул ?
Та не не рухнул, какая война, мы ж браття, давайте еще раз дружить и дружить, и дружить, и дружить ... Возьмемся за руки и так бодренько, веселенько (но обязательно в ногу!) пойдем навстречу рассвету, к светлому слов'янскому будущему ...
Куриус Не будь блондинкой. Войди в свой профиль и допиши там в графе "Откуда": Россия, Тольятти. Леопольд, то же самое, допиши своё "Россия, Новгород".
Или вы стесняетесь своей страны? Понимаю. Соболезную и грущу
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Міжнародна неполітична організація назвала твою країну терористом.
«Международная организация гражданской авиации (ICAO), являющаяся специализированным учреждением ООН…» источник: http://glavcom.ua/news/199670.html Таки ICAO - всё же весьма політична організація.
47 хромосом дають взнаки (про всяк випадок - це рашистський міністр заявив про 47 хромосом у руських) Добре, що хоч з іншим (про тероризм) згоден, якщо навіть сперечатись не думаєш. Торпедус - ти політик, виявляється!
ДВОЙНЯШКИ писал(а):про всяк випадок - це рашистський міністр заявив про 47 хромосом у руських)
Будьте любезны, ссылку на это заявление дайте.
Тобто я кожному, що навіть не представився, повинен шукати відповіді на одні й ті ж самі питання? Вас тут щонайменше штук 7 повзає. Ви, суки, не спитавши, лізете до країни, до форуму і я ще звітувати повинен перед вами? Чи не забагато честі? Я знайду посилання і викладу, але можеш вважати це і моєю власною думкою - у тебе 47 хромосом. Чому суки? Тому що ви, суки, вже вбиваєте моїх співвітчизників. Я ясно пояснив? Запрошую до Києва. Довго шукати не треба: Мединский: у народа России имеется одна лишняя хромосома
Последний раз редактировалось ДВОЙНЯШКИ Ср апр 16, 2014 14:17:38, всего редактировалось 1 раз.