Модератор: Модераторы форума
Kostya писал(а):Ну що, скептики, і це постанова?
Подія сталася кілька годин тому в Харкові.
Цинічне та лицемірне обличчя влади - нападати на окремих людей, аби залякати весь народ...
levsha писал(а):Доречі, що там з Врадієвкою закінчилось? Сказали "а-я-яй" і відпустили по домам?
levsha писал(а):При владі бандити! Який смисл?
Kostya писал(а):Ну що, скептики, і це постанова?
levsha писал(а):А взагалі в казочку "цар хороший, а боярі погані" я не вірю. Всі вони причетні
Kostya писал(а):Про Чорновіл, думаю, вже всі чули. Давайте, доводьте, що це вона спідкнулася, коли за пивом з дому вийшла...
Сэнсэй писал(а):oreh
Вряд ли Кернес устраивает всё это по своему хотению.
Сэнсэй писал(а):Наверняка сначала получил "дрбро" от пахана. И скорее всего, получил не конкретные указания типа "бейте тех-то и жгите то-то", а просто "действуйте по ситуации, мы всё замнём, благославляю".
Сэнсэй писал(а):Думаю, и Евромайдан так же разгоняли, а теперь он с удивлённым лицом лезет в телек, типа "А-а-а кто это сдеееееелал?" (с).
Ще раз про побиття Тетяни Чоровіл. Як же ж мене дивують розмірковування про "Януковича підставили". Його "підставили" 30 листопада, 1 грудня, 11 грудня і ще з десяток разів, коли били активістів і палили ім машини. І він, за логікою цих конспірологів, всі підстави мужньо терпить? Янукович сам хотів відповідати абсолютно за все в цій державі. Так само, як Захарченко відповідає за ВСЕ в МВС. Це їхній вибір. Питання що є НАШ вибір - терпіти далі, що терор з боку влади стає нормою життя? Що стає все нахабнішим через безкарність? Вже місяць, як вся краіна побачила неспростовні докази звірств міліції - і жоден "правоохоронець" не те що не покараний, а навіть не відсторонений від служби. Тобто Януковича це влаштовує. Тож не розказуйте, що його "підставили".
barabaka писал(а):Костя, не перекручивай. Я пытаюсь сказать лишь одно - не нужно поддаваться влиянию Бог знает кого.
Kostya писал(а):І ще одна думка вголос... Точніше, сподівання. Сподівання в мене було, що хоч хтось тут поспівчуває людям, яких побили-порізали-постріляли... А воно зовсім то, виходить, не цікаво... Ну, не так цікаво, як сперечатися щодо того, кому це вигідно...
oreh писал(а): а вот тут как раз и надо разобраться "кому це вигідно"
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей