Модератор: Модераторы форума
Владимир+2 писал(а):Действительно сумно і соромно, этот шоу бизнес уже перешел все границы.
himera_neo писал(а): Ми спілкуємось, а решта водіїв стоїть випучив очі)))))
himera_neo писал(а):У Донецьку є заправка АСІ, там працює хлопець, який коли бачить мене на заправці з прапором України під склом пропонує мені спілкування на Українській))) Ми спілкуємось, а решта водіїв стоїть випучив очі)))))
himera_neo писал(а):У Донецьку є заправка АСІ, там працює хлопець, який коли бачить мене на заправці з прапором України під склом пропонує мені спілкування на Українській))) Ми спілкуємось, а решта водіїв стоїть випучив очі)))))
Torero писал(а):himera_neo писал(а):У Донецьку є заправка АСІ, там працює хлопець, який коли бачить мене на заправці з прапором України під склом пропонує мені спілкування на Українській))) Ми спілкуємось, а решта водіїв стоїть випучив очі)))))
Насчет очей вы преувеличиваете. Люди еще подумают, что в Донецке никто украинского не слышал. Это не так. Тут свободно владеют обоими языками, просто говорят обычно по русски (как и в Киеве). Но на украиноговорящих никто не таращится, как на негров. К тому же большая часть населения области, таки украиномовна.
ZaQ писал(а):И приезжайте почаще в наши края - Львов, Луцк, Ужгород, Тернопольтут можно отвести душу в общении "со своими".
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]