Модератор: Модераторы форума
Kostya писал(а):Владимир+2
Як лікар скажу вам напевно, що сексуальна орієнтація на інтелект ніяк не впливає.
Кидайте вже своє совкове пуританство...
Я мав на увазі того розумовонеповноцінного, що колись дуже ображався на те, що ми тут всі вважали кашкая трохи кращим за калину...
Defender писал(а):И про пидаров ...
Владимир+2 писал(а):наши православные христианские ценности.
Kostya писал(а):Defender писал(а):Как то тут на форуме проскочило что конфеты Рошен есть нельзя , придет Запад и будут они натуральные сразу . По моему Костя написал .Так куда Порошенко должность давать - пусть конфеты научится сперва делать натуральные .
Друже, якщо таки не вийшло навести лад в думках, то не треба посилатися на мене як в анекдоті про діда того Петра, що був таки не партизаном, а поліцаєм. Наводьте, будь-ласка, конкретні цитати та думки, що дійсно висловлювалися. Ну і не погано б було навести факти на підтвердження того, що Тягнибок - фашист. Бо факти на підтвердження того, що яник енд Ко - зрадники України ми маємо, а от щодо пана Олега - поки що одні безпідставні пропагандистські вигуки.
Дякую заздалегідь.
Ну, якщо про наші православні християнські цінності... Тоді запитаю вас, чи знаєте ви скільки гомосексуалістів служить у вищому церковному духовенстві? Що, здивовані? А я напевно знаю. При особистій зустрічі можу вам прізвища деяких назвати. .
Kostya писал(а):Ще кілька запитань з мого боку:
1. А як з точки зору вашоі православноі християнськоі моралі відноситися до жінок-лесбійок? Вони гірші чи кращі за чоловіків-геів?
2. А як до наркоманів. А особливо до мерів та губернаторів-наркоманів, як от в одному украінському місті?
3. А як бути з тими, хто випадково захворів на гепатит чи ВІЧ?
Більше запитань не маю.
Владимир+2 писал(а):Kostya писал(а):Владимир+2
Більше запитань не маю.
ОК. Просто хотелось бы видеть президента человека умного, грамотного, порядочного, честного, хорошего семьянина, в общем который бы был примером для подражания и за которого не было бы стыдно. Может у меня завышенные требования, наверное не только у меня...
Владимир+2 писал(а):ОК. Просто хотелось бы видеть президента человека умного, грамотного, порядочного, честного, хорошего семьянина, в общем который бы был примером для подражания и за которого не было бы стыдно. Может у меня завышенные требования, наверное не только у меня...
snap писал(а):Даже у Америки нет такого президента
Чи просто голосували за нього та ПР, аби не за "фашистів" та не за "воровку-Юльку"?
Запитання риторичні, можна не відповідати...
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]