Модератор: Модераторы форума
healix писал(а):Соседка издала книжку, что ты плохой. И весь дом в этом убеждает.
snap писал(а):причьому в ОРИНІНАЛІ,це текст з всукраїнської газети!
levsha писал(а):snap
Прошу не розписуватись за мене що я бачу, що ні. Якщо я не кричу на форумі з цього приводу, так це тому, що не бачу в цьому жодного сенсу.
Я вважаю що від подібних розписувань на форумі "як мене це сильно зачіпає, ууух" користі нуль. Більше самовтішання - "я висловив свою громадську позицію, я такий молодець"
Sysopaty писал(а):многозначительно на сообщение
levsha писал(а):А ви що, ні?
healix писал(а):Lazo писал(а):Извини, но это к чему?
]
.
Прикрываться межнациональной враждой удобно, да.
healix писал(а):Речь идёт лишь о противостоянии пропаганде. Прикрываться межнациональной враждой удобно, да.
Sysopaty писал(а):Понимаешь о чем я?
snap писал(а):пробач,я виріс в Совєтськой стране,дякую сатшому брату(Росії),що моя мова стала вмирати,та ще й зараз добивають!
Sysopaty писал(а):healix писал(а):Соседка издала книжку, что ты плохой. И весь дом в этом убеждает.
Ну, книжку? обо мне? льстит!Скажем так, если соседка будет распространять обо мне плохие слухи, то умные соседи, которые меня знают будут иметь мнение напрямую связанное с моими поступками, а не со слухами, а мнение глупых или тех которые меня не знают мне не столь важно.. познакомимся поближе, узнают лучше и все "вражеские инсинуации" пропадут зазря. Понимаешь о чем я?
*Сисопати многозначительно указывает на себя, а потом не менее многозначительно на сообщение (в основном на последний абзац сообщения) от levshи немного повыше в топике..
snap писал(а):levsha писал(а):P.S. "хочеш", "бачиш" - без м'якого знаку
пробач,я виріс в Совєтськой стране,дякую сатшому брату(Росії),що моя мова стала вмирати,та ще й зараз добивають!
levsha писал(а):snap писал(а):пробач,я виріс в Совєтськой стране,дякую сатшому брату(Росії),що моя мова стала вмирати,та ще й зараз добивають!
В тебе зараз є прекрасний шанс цьому протистояти - почни з себе, борись за чистоту своєї мови, не допускай русизмів. Тим паче з сучасними технічними засобами це абсолютно не складно - веб переглядачі зараз теж мають можливість підключення словників, в тому числі української мови
vyk писал(а):snap писал(а):levsha писал(а):P.S. "хочеш", "бачиш" - без м'якого знаку
пробач,я виріс в Совєтськой стране,дякую сатшому брату(Росії),що моя мова стала вмирати,та ще й зараз добивають!
А от тільки не треба на Радяньский Союз звертати. Мене наприклад у Харкові навчили український, та й книжку було набагато легше придбати на мові ніж російскьою. Зараз ще один топік відкриємоА коми я ні російською, ні українською не ставлю там де треба, бо ... правильно - сам не вивчив.
levsha писал(а):snap
Підтримав - молодець. Тепер слідкуй за чистотою. Весь час
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]