Нина
- Нина
Новый формат плановых встреч киевского осередка
Ср ноя 23, 2011 14:32:09
Внимание!Планируем августовскую всречу киевского осэрэдка клуба.
Дорога к
месту встречи- | +

Встречаемся в 12:00.
Большинству подходит дата
17.08.2013. Записались:
Victor_Y,
Сэнсэй,
Танчик,
sauron,
Лиза Чайкина,
Нина+3,
тата,
Lisichka+
DoMik+лисята,
shelty+
elektron, запись продолжается.
Шапка обновлена в 22:00 16.08.2013
Натхнення ще не пройшло. Думаю треба мабуть колись незабаром повторити цю чудову зустрiч. Огiркiв тiльки вже треба буде брати менше, або ж томатного соку докупати i тодi бокалiв не треба.
Да и они сами обещали порваную струну к следующему разу новую поставить и гитару новым лаком вскрыть, а то мы там еще балалайку с гармошкой с тобой заметили, без дела совсем валялись, помнишь?
elektronЖивописно
Мне тут Таня тоже описала весь процесс, с описанным тобою совпадает только в части про 200 граммов коньячка
Да, как-то упустили в этот раз процесс предварительного обсуждения даты-места встречи, поэтому и получилось так, негромко и по-семейному. В следующий раз надо будет повторить июльское нормальное обсуждение, результат гарантирован.
Сэнсэй писал(а):Мне тут Таня тоже описала весь процесс, с описанным тобою совпадает только в части про 200 граммов коньячка
Танюша у тебя дипломированный дипломат. Ребенка никогда не подведет, тут скромничать нельзя, а мы уж можем и поскромней, мы согласны и на медаль.
levsha писал(а):Но вообще огурцы к коньяку очень хорошо пошли!
Ну вы гурманы блин
Огурчики-то, хоть соленые были?
Kostya писал(а):BMB
так, під вірменьський коньяк саме те, що треба!
Таки гурманы
молочінкі, що зустрілися!
Та вже, що тут скажеш ... тонкі поціновувачі їжі

Ніколи не думала, що коньяк можна з огірочками

а оселедця не було?
levsha писал(а):Був!
В меню або на столі?
по темі:Приходить мужик до доктора і говорить:
-Ви знаєте доктор, що коли я випиваю склянку коньяку, і закушують його солоним огірком, то після цього можу пройтися по стелі.
-О, ніколи такого не бачив, треба подивитися. Доктор, наливає йому склянку коньяку, дає солоний огірок і дивиться. Мужик випиває коньяк, закушує його огірком, після чого проходить по стелі.
- О, ніколи такого раніше не бачив, треба порадитися з колегою, говорить доктор.
Тут приходить лікар, йому знову наливають, він випиває, закушує і проходить по стелі. Доктора в шоці, не зают що і сказати. Скликають консиліум. Ситуація повторюється, тут вже всі сидять в подиві.
Тут постає головлікар, і каже:
-А ну ще разок повтори.
-Не мужики, якщо я ще один стакан коньяку вип'ю, я вже зі стелі впаду!
- Та хрін з ним, з тим стелею, ти краще ще раз покажи, як ти коньяк солоним огірком закусуєш!