Модератор: Модераторы форума
Kostya писал(а):... Польскі фільтри м'якіші, тому нормально зкручуються під час встановлення і не заламуються....
Kostya писал(а):Lamoboy
... Міняв сам вперше, проте такі фільтри мені вже тричі міняли у такий самий спосіб....
Eskulap писал(а):желающих на воскресные курсы может набраться несколько человек
Eskulap писал(а):Kostya писал(а):... Польскі фільтри м'якіші, тому нормально зкручуються під час встановлення і не заламуються....
Это польский? J1341020
Eskulap писал(а):Kostya писал(а):Lamoboy
... Міняв сам вперше, проте такі фільтри мені вже тричі міняли у такий самий спосіб....
Вот бы кто-то один раз показал ("поставил руки"хир.). Думаю, желающих на воскресные курсы может набраться несколько человек - а это много пива для учителя!
Kostya писал(а):За великим рахунком, нічого ти там не побачиш... Мені вперше Сенсей міняв, саме його спину та живіт я і побачив.![]()
А ти ж на РС поідеш підкрилки ставити? Так там тобі Діма чи Сергій і фільтр змінять, якщо захочеш.
Kostya писал(а):Eskulap
Сорі, то я зплутав... Ну, якщо на АА фільтр на встановлять і почекаєш тиждень, то на наступні вихідні можемо влаштувати з тобою мастерклас. Тільки фільтр має бути м'який, як я казав. Оригінал чи вугільний не підійде.
На ці вихідні не зможу, бо багато справ, а в ніч із Вс на Пн відлітаю у Прагу...
Kostya писал(а): то на наступні вихідні можемо влаштувати з тобою мастерклас. Тільки фільтр має бути м'який, як я казав. Оригінал чи вугільний не підійде.
Kostya писал(а):то на наступні вихідні можемо влаштувати з тобою мастерклас. Тільки фільтр має бути м'який, як я казав. Оригінал чи вугільний не підійде.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]