Модераторы: healix, BMB, Модераторы форума
Кличко и Вах встретятся 10 ноября в Гамбурге
oleg_t писал(а):Какие ставки на Чарра?
" - це було завжди. І його відходи по прямій при попаданні і багато інших речей, які не відповідають вимогам красивого боксу. Його стиль не ефектний, а ефективний (мабуть через його кікбоксеркське минуле). Скільки раз мені приходилося читати критику і про опущену передню руку, і напіваперкоти-напівбокові, але він все одно перемагаєСэнсэй писал(а):Стойка Виталика раздражает уже неподеццки: ноги корнями вросли в ринг, руки опущены, голова вперёд, поймал даже себя на мысли, что начал болеть против него,
Руслан писал(а):Колеги, ну давайте не будемо такими критичними. Хто слідкував за карєрою Віталіка з самого початку, то "Сэнсэй писал(а):Стойка Виталика раздражает уже неподеццки: ноги корнями вросли в ринг, руки опущены, голова вперёд, поймал даже себя на мысли, что начал болеть против него," - це було завжди. І його відходи по прямій при попаданні і багато інших речей, які не відповідають вимогам красивого боксу. Його стиль не ефектний, а ефективний (мабуть через його кікбоксеркське минуле). Скільки раз мені приходилося читати критику і про опущену передню руку, і напіваперкоти-напівбокові, але він все одно перемагає Щодо попадань Чара по Кличку, то особисто я ніяких серйозних не попабачив. З чим можна погодитись, то з тим, що швидкість Кличка впала, що потянуло за собою зменшення сили удару.Чи переміг би Чарр? Особисто я думаю, що навряд чи, враховуючи скільки він отримував на голову. Якщо подивитися статистику нокаутів у Віталіка, то в основному вони припадають на середину поєдинку.Думаю для Віталіка залишилося ще один -два поєдинки (хоча з цього приводу сумую ). Для мене особисто цікаво було б подивитися його поєдинок з Хеєм - перемогою над ним можна було б завершувати карєру.
roman писал(а):Interesno, kak eto mogno porvat falangami palcev kogu pod nadbrovnoy dugoy v bokserskih perchatkah?
Vsyu gyzn treniruyus,takogo ne slyshal.Eto perchatki dlya boksa, a ne dlya miksfayta
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей