"Лукашенко давал фашистскому диктатору РФ обещание наступать в Украину не позднее 21 марта. Путин в бешенстве", — Геращенко По его словам, теперь в окружении Путина прорабатывается вариант насильственного отстранения Лукашенко от власти, путём переворота :
Airman Хто тільки вже хуйла не "кидав"? Мертвечуку взагалі треба героя України дати і одразу розстріляти. За відмінну підривну діяльність та наіпалово хуйла. Яник із батоном навіть провідником в його вагоні не зможе влаштуватися.
Kostya писал(а):Готовий поставити пляшку віскі чи то коньяку на те, що білоруське військо вступить на нашу територію і, відповідно, офіційно вступить у війну.
Печально это. Я, все-таки, надеюсь, шо беларусы не такие бараны
oreh Все до того йде. Байден приїздить до Польщі, русня палить папери в посольстві сьогодні, а хуйло погрожує Полььщі превентивним ударом. Батькові вибачили борги рашці до наступного року, дипломати РБ залишили Україну, а супутникові знімки покажують накопичення техніки. Я і сам не хочу вірити, але…
Эту фотку и вообще все опубликовал в твттере чувак, который сам же потом удалил и сказал что не соответствует действительности, это то, что я сегодня утром прочитал в пронаших телеграмм каналах. Если ты хотел что-то доказать ней, то почему не дошел до первоисточников?
Последний раз редактировалось oreh Ср мар 23, 2022 15:15:26, всего редактировалось 1 раз.
100% озброєної русні вже в Україні, назад не поверне, аби білорусів придушувати. Те, що наразі туди стягує хуйло - повна фігня, і білорусам однаково, що зараз повставати, що чекати на наказ. Навіть більше - якщо без наказа це зроблять, то є шанси зняти санкції та отримати допомогу від Заходу. В іншому разі то буде їхня внутрішня проблема. Ніхто не рипнеться із допомогою.
oreh писал(а):Если ты хотел что-то доказать ней, то почему не дошел до первоисточников?
Стоп, які першоджерела? Фотка наче вчорашня. Дим над будинком очевидний. Про нього в мережах і поляки писали, наче спостерігали таке. Польща сьогодні виганяє 45 раша-агентів (типу, дипломатів). Стандартна практика - палять папери, бо не вивезуть. А може і з інших причин. Важко сказати, що там у плешивій голові. Може і шмальнути ракетами. Особливо після армійських випробувань вундервафлі на наших ТРЦ в Києві. Воно ж важає, що жодне ППО їх не перехватить.
Эту фотку и вообще все опубликовал в твттере чувак, который сам же потом удалил и сказал что не соответствует действительности, это то, что я сегодня утром прочитал в пронаших телеграмм каналах. Если ты хотел что-то доказать ней, то почему не дошел до первоисточников?
Цей чувак просто після публікації чужої фотки пішов туди сам і В ТОЙ МОМЕНТ диму не було. Мабуть, рашики побігли за новою пачкою паперів. От він і видалив фото, бо сам особисто не побачив. Тепер можна й відео подивитись: