2,5 роки не писав...
Стільки всього трапилося, стільки змін...
Сім'я збільшилася: мама з Херсону перебралася до нас, завели 4-лапого друга породи Бостон-тер'єр.
Дружина нарешті підтвердила диплом і почала працювати, поки що стажисткою, але протягом року складе кваліфікаційний екзамен та обере спеціальність після стажу на наступні 5 років резидентури.
Старший закінчує універ цієї зими. Молодший вже практично поляк за формою та змістом
.
Отже, вихід дружини на роботу змусив почати думати про друге авто, бо я тепер як той Новосєльцев - і тато, і мама.
Купувати в кредит на car allowance не вигідно, бо ціни наразі космічні після "художеств" PiS, а Б/В - все ж таки кіт в мішку. Тому вирішив взяти службову. Але і тут багато цікавого: нові машини ВАГ, Вольво, БМВ, Форд треба чекати 6-12 місяців. Те, що в наявності вже відконфігуровано так, що мені треба доплачувати, бо поза моїм лімітом.
В гаражі стояли дві машинки, які лишили дівчата, що пішли із компанії, машини доступні, ще й дещо на паливо накидують, бо як не нова, а доїзжатиму 4 роки лізингу. Перша - біла - була наворочана та напакована BMW 120i, крута тачка, але замодна та замала для мене.
Взяв другу - BMW 320i 8AT xDrive. Машинка березня 2022, з грудня стояла в гаражі, замінили скло, бо камінням покололо, а також аккум, бо рідний тупо вмер, поки стояв. Пробіг був 16 800 км всього. Отже, до березня 2026 я маю понад ліміт км (25 000 км на рік) до 100 000 км, можу кататися по Європі та надавати право кермування одному із членів родини. Старший тепер дуже вмотивований скласти на права як найшвидше.
Машинка в типово німецькому виконанні - класнючий мотор B48, повний привід, коробка ZF, шкіряний салон коньячного кольору та чорна стеля. Але асистентів - кіт наплакав: підігрів передніх сидінь, парктронік, радар по колу, неадаптивний круїз. Але, що найцікавіше, коли сідаєш за кермо, то розумієш, що вони і не потрїбні за великим рахунком. Тачка - вогонь, тачка - емоція. Коли б я ще спробував на смак німецький преміум? А преміум там таки є. Шумка, закриті пластиком фарбовані частини салону і дверей, якість виконання усього, навіть додаток в телефоні має більше функціоналу, ніж у ВАГа. Рулиться казково, дорогу тримає чудово, меневрувати - одне задоволення навіть без камер.
За паспортом середній розхід - 8 літрів. У мене не виходить менше 9-ти... А дружина примудряється 5,4 літри видавати.
Ось така красуня, дівчинка, Трієчка. Краплинка позитиву в морі того жаху, в якому всі ми живемо майже 2 роки...
320-2.jpg (279.78 KiB) Просмотров: 1448
320-3.jpg (303.86 KiB) Просмотров: 1448
320-4.jpg (283.9 KiB) Просмотров: 1448
БМВ1.jpg (918.6 KiB) Просмотров: 1448
БМВ2.jpg (290.16 KiB) Просмотров: 1448
Seat 1.jpg (595.14 KiB) Просмотров: 1448