Модератор: Модераторы форума
Сэнсэй писал(а):Bober за "прогонами порожняка" ранее замечен не был.
Всем привет !
Смотрел сегодня, как савченко в Донецке в тюрьме к нашим солдатам заходила с речевкой -слава Украине , блять, как ее там дырявые не грохнули , наши пленные морозились (. Очень хочется ,чтоб всех обменяли и мне не важно, кто это будет наш Пётр или Надя
Сэнсэй писал(а):Серьёзно?
Я тебя отмодерировал один-единственный раз, удалив твой пост по ТВОЕЙ ЖЕ ЛИЧНОЙ ПРОСЬБЕ, кода ты вчера зашкварился с очередной сенсацией про смерть кацапогенерала.
Больше просить не надо, шкварься.
Невідоме бойове зіткнення під Слов'янськом
Тема боїв під Слов'янськом доволі добре описана. Тим не менше в ній залишається безліч білих плям, котрі потрібно виводити на чисту воду. Особисто для мене це набагато цікавіше чим розглядати, до прикладу, бойові зіткнення під Мар'їнкою в червні 15-го та Білою Кам'янкою в серпні того ж року. На превелике здивування про те, що хочу написати я, чомусь жодного разу ніхто не згадував. А тут є що згадати. Отже, передісторія. 01.07.14 група розвідвзводу 79 аембр потрапляє в засідку біля Сіверська. В результаті бою двоє бійців отримали важкі поранення, але завдяки медиками вижили. В цей же день, якщо мені не зраджує пам'ять, 95 аембр звільнила населений пункт Крива Лука. ЗСУ критично близько підійшли до міста Слов'янськ так Краматорськ. В ніч з 01.07.14 на 02.07.14 на територію України заходить бронегрупа бойовиків, котра налічувала один ЗРК "Стріла-10", БМП-2 з номером "150", БМП-2 з номером "151" та БМП-2 з номером "152". Також в колоні був КамАЗ з Зу-23-2 та "Урал" з такою ж установкою. Вдалося відшукати відео з міста Луганськ за 1 та 2 липня. Скоріш за все колона, знята вночі 1 липня, являється тою колоною, котра зайшла в ніч з 1 на 2 липня 2014 року. Як бачимо в каравані були також танки та багато автотехніки.
http://feldherrnhalle.livejournal.com/18703.html
Сэнсэй писал(а):Действительно
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей