Помоему все ясно.

yan2k
- yan2k
Клубний кеша знявся в ірландській рекламі
Чт дек 10, 2015 21:50:25
Велосипед мій.
Цікаво продумали, повісили номерний знак в дзеркальному відображенні, і от вам праворульна Австралія, ой Ірландія, для австралійської реклами номер вверх ногами чіпляли б.
Кешика було більше всього жалко на зйомках, більше 12 годин з 15 годин зйомок пропрацював на ХХ з включеним кондиціонером чи пічкою.
Знімали 15 епізодів, реально мінімум по 10, а то і більше дублів на кожен.
Через тунельну автоматичну мийку на Повітрофлотському, 86а, з повним або частковим циклом мийки протянули кешика десь більше 20 раз (після 8 протяжки збився з рахунку).
За 15 годин зйомки втомилися та померзли всі, але всі відпрацювали на найвищому рівні, ну і кеша лишився на висоті.
Окреме дякую душевному "папі" мийки МакКлін Володимиру Олександровичу, операторам Андрію та Міші, та двум їх колежанкам з якими менше довелося поспілкуватися.
Реально треба було робити не рекламу ірландської страхової компанії, а цієї автомийки.
Поки так по гарячим слідам, як будуть питання то відповім, як буде готовий ролік то викладу.
Кешу на год вперёд помыли?
В общем Кеша прошел воду, огонь и медные трубы.
Надеюсь страховка не понадобилась
oleg_t писал(а):Я смотрю щетками затерло передний логотип Ниссан
вместе с антенной
oleg_t писал(а):Я смотрю щетками затерло передний логотип Ниссан
то скоч
yan2k писал(а):... з 15 годин зйомок .... з повним або частковим циклом мийки протянули кешика десь більше 20 раз
Фігасе, це більше чим у нас за 4 роки...
yan2k писал(а):тунельну автоматичну мийку на Повітрофлотському, 86а
А хазяїн мийки коли в останній раз міняв щітки?
-Хазяїн мийки дуже душевний, мийка реально крута у нього, практично завжди стоїть черга!!!(причому черга не в тому смислі як на звичайній мийці, що треба чекати, а просто постійний проходняк машин, цикл однієї мийки триває 4хв., одночасно в тунелі може знаходитися 4 машини, практично ніколи мийка не простоює)
Щітки не знаю як давно він міняв, але вони у нього 5 покоління (ну там 1 покоління були з лєски, 2 резинові, 3 войлочні), це якийсь спеціальний поліуритан в композиції з силіконом, одна щітка коштує 3 500 Евро.
Причому режисер хотів прогнати машину через тунель з щітками, але без води, ну там щоб добре все попало на камеру, але хазяїн сказав, що це дуже погано для машини і він цього не може допустити: "Я не дозволю вбивати таку гарну машинку"
Сказав, що свого крузера мив вже більше ніж 400 раз, таких мийок в Києві лише 2 (друга теж його)
-Дзеркала обмотали скотчом ще перед першою мийкою, тому що саме у кашкаїв були випадки, коли з дзеркал при мийці злітали чорні ободки, причому у нових кашкаїв це вже вилікували, на цьому настояли оператори мийки.
-Всередині не драяли, але пройшло-просиділо-пролежало в салоні більше 10 людей, в т.ч. 2 діток, лобове та бокові заклеювали стікерами-реквізитом, тому вчора майже 2 години наводив марафет в салоні, коврики прав та задню сторону сідушок.
Последний раз редактировалось
yan2k Пт дек 11, 2015 13:23:49, всего редактировалось 1 раз.
Я всегда говорил, что кашкай девятиместная машина

Такое часто в азии можно наблюдать.
yan2k писал(а):я реально в розпачі, 15 годин зйомок і лише 30 секунд ролік
Нормальный процесс для кина
yan2k писал(а):Цікаво продумали, повісили номерний знак в дзеркальному відображенні, і от вам праворульна Австралія, ой Ірландія
Сразу подумал, что будет с этим какой-то ляп. И угадал. В рекламе в салоне верхний держатель ремня безопасности заднего среднего пассажира - на неправильной стороне. Он у праворульных Кашкаев там же, где и у леворульных. Пруф:

Забавно, что этот держатель в кадре почти во всём ролике.
Надо срочно переснимать

Дабы публика не заметила замены, весь актёрсский состав и съёмочную группу - на месяцок в Австралию, и пилить, пилить, пилить...
ну, кінцевий споживач реклами страхової компанії навіть не зрозуміє, що то кеша, тим більше навіть не здогадується де там середній ремінь заднього сидіння
а так, звичайно, спалилися режисери