Помоему все ясно. :)
Write comments

Клубний кеша знявся в ірландській рекламі

Чт дек 10, 2015 21:50:25

Велосипед мій.

Цікаво продумали, повісили номерний знак в дзеркальному відображенні, і от вам праворульна Австралія, ой Ірландія, для австралійської реклами номер вверх ногами чіпляли б.

Кешика було більше всього жалко на зйомках, більше 12 годин з 15 годин зйомок пропрацював на ХХ з включеним кондиціонером чи пічкою.

Знімали 15 епізодів, реально мінімум по 10, а то і більше дублів на кожен.

Через тунельну автоматичну мийку на Повітрофлотському, 86а, з повним або частковим циклом мийки протянули кешика десь більше 20 раз (після 8 протяжки збився з рахунку).

За 15 годин зйомки втомилися та померзли всі, але всі відпрацювали на найвищому рівні, ну і кеша лишився на висоті.

Окреме дякую душевному "папі" мийки МакКлін Володимиру Олександровичу, операторам Андрію та Міші, та двум їх колежанкам з якими менше довелося поспілкуватися.

Реально треба було робити не рекламу ірландської страхової компанії, а цієї автомийки.

Поки так по гарячим слідам, як будуть питання то відповім, як буде готовий ролік то викладу.

PC092412.JPG

PC092415.JPG

PC092418.JPG

PC092419.JPG

PC092420.JPG

PC092423.JPG

PC092424.JPG

PC092425.JPG

PC092426.JPG

PC092427.JPG

PC092432.JPG
BMB

Re: Клубний кеша знявся в ірландській рекламі

Чт дек 10, 2015 22:00:28

Кешу на год вперёд помыли? :D
oleg_t

Чт дек 10, 2015 22:38:04

В общем Кеша прошел воду, огонь и медные трубы.
Надеюсь страховка не понадобилась :D
Сигналкин

Чт дек 10, 2015 23:34:35

А после какого цикла мойки таки приклеили скотчем зеркала ?
ДВОЙНЯШКИ

Чт дек 10, 2015 23:37:50

а в середині не драяли?
oleg_t

Чт дек 10, 2015 23:59:04

Я смотрю щетками затерло передний логотип Ниссан
bykovdima

Пт дек 11, 2015 01:08:47

oleg_t писал(а):Я смотрю щетками затерло передний логотип Ниссан

вместе с антенной :)
Сигналкин

Пт дек 11, 2015 09:42:58

oleg_t писал(а):Я смотрю щетками затерло передний логотип Ниссан

то скоч
Torpedo

Пт дек 11, 2015 09:50:03

yan2k писал(а):... з 15 годин зйомок .... з повним або частковим циклом мийки протянули кешика десь більше 20 раз

Фігасе, це більше чим у нас за 4 роки... :D
yan2k писал(а):тунельну автоматичну мийку на Повітрофлотському, 86а

А хазяїн мийки коли в останній раз міняв щітки?
yan2k

Пт дек 11, 2015 13:14:13

-Хазяїн мийки дуже душевний, мийка реально крута у нього, практично завжди стоїть черга!!!(причому черга не в тому смислі як на звичайній мийці, що треба чекати, а просто постійний проходняк машин, цикл однієї мийки триває 4хв., одночасно в тунелі може знаходитися 4 машини, практично ніколи мийка не простоює)

Щітки не знаю як давно він міняв, але вони у нього 5 покоління (ну там 1 покоління були з лєски, 2 резинові, 3 войлочні), це якийсь спеціальний поліуритан в композиції з силіконом, одна щітка коштує 3 500 Евро.

Причому режисер хотів прогнати машину через тунель з щітками, але без води, ну там щоб добре все попало на камеру, але хазяїн сказав, що це дуже погано для машини і він цього не може допустити: "Я не дозволю вбивати таку гарну машинку"

Сказав, що свого крузера мив вже більше ніж 400 раз, таких мийок в Києві лише 2 (друга теж його)

-Дзеркала обмотали скотчом ще перед першою мийкою, тому що саме у кашкаїв були випадки, коли з дзеркал при мийці злітали чорні ободки, причому у нових кашкаїв це вже вилікували, на цьому настояли оператори мийки.

-Всередині не драяли, але пройшло-просиділо-пролежало в салоні більше 10 людей, в т.ч. 2 діток, лобове та бокові заклеювали стікерами-реквізитом, тому вчора майже 2 години наводив марафет в салоні, коврики прав та задню сторону сідушок.
Последний раз редактировалось yan2k Пт дек 11, 2015 13:23:49, всего редактировалось 1 раз.
Sysopaty

Пт дек 11, 2015 13:19:52

Я всегда говорил, что кашкай девятиместная машина :mrgreen:

Изображение

Такое часто в азии можно наблюдать. :)
yan2k

Вс мар 20, 2016 16:16:29

я реально в розпачі, 15 годин зйомок і лише 30 секунд ролік, ні машинки, нічого не видно

не тільки наші, а ірландці теж добряче відмивають грошики
Сигналкин

Вс мар 20, 2016 17:34:34

yan2k писал(а):я реально в розпачі, 15 годин зйомок і лише 30 секунд ролік

Нормальный процесс для кина :)
Сэнсэй

Вс апр 03, 2016 09:47:35

yan2k писал(а):Цікаво продумали, повісили номерний знак в дзеркальному відображенні, і от вам праворульна Австралія, ой Ірландія

Сразу подумал, что будет с этим какой-то ляп. И угадал. В рекламе в салоне верхний держатель ремня безопасности заднего среднего пассажира - на неправильной стороне. Он у праворульных Кашкаев там же, где и у леворульных. Пруф:
Изображение
Забавно, что этот держатель в кадре почти во всём ролике.
Надо срочно переснимать :mrgreen: Дабы публика не заметила замены, весь актёрсский состав и съёмочную группу - на месяцок в Австралию, и пилить, пилить, пилить...
yan2k

Вс апр 03, 2016 15:48:34

ну, кінцевий споживач реклами страхової компанії навіть не зрозуміє, що то кеша, тим більше навіть не здогадується де там середній ремінь заднього сидіння

а так, звичайно, спалилися режисери
Write comments