Помоему все ясно.
Torpedo
- Torpedo
Екологія, трясця її матері...
Чт июл 23, 2015 20:50:16
Якщо раніше питання екології турбували мене лише з приводу глобального потепління та забруднення склом та пластиком прибудинкової території
, то зараз, коли я побачила ЩО виросло у мене на підвіконні, розумію, що мабуть потрібно вивчити це питання більш глибоко.
Ці два горщика стоять на підвіконнічку рядишком, на них однаково потрапляє сонечко, поливаю я їх однаковою водичкою, дмухає на них вітерець однаково, але рівень радіації, якість рідини, яку ми вважаємо за водичку, та хімічний склад газоподібної суміші, якою ми дихаємо, зробили отаке.
У однієї квіточки ТРИ серединки, у іншої - ЖОДНОЇ.
Так що, як казала одна з телевізора, "бережіть себе, мої любі"!
Может одна девочка а другая не девочка?
Та отож бо і воно, що це мати з донькою, ну або татко з незрозуміло чим
.
Torpedo писал(а):У однієї квіточки ТРИ серединки, у іншої - ЖОДНОЇ.
женщины - тааакие впечатлительные существа ...
- Вложения
-
- а вот шо у моей Тани выросло - вполне приличный персик
- u0-neu-d1-7e20de239d604b99b537dc9d13f9bb71^pimgt2_distr.jpg (13.73 KiB) Просмотров: 2368
Airman писал(а):а вот шо у моей Тани выросло - вполне приличный персик
Вчитайся в фразу.
Фраза из репертуара родителей девушки будущему желанному зятю, до свадьбы.
Не сдержался..
Злые вы, уйду я от вас ... я уж по английски, кажется, думать стал, токо здеся да в скайпе на русском общаюся. жена прислала похвалицца шо у нас в саду выросло ...
и тут придираюцца ... кашкаисты называицца
AirmanПрасти-прасти..
Смешно же? Ну немножко.. чуть-чуть..
Sysopaty писал(а):Смешно же? Ну немножко.. чуть-чуть..
Лады, прощаю,...
Руслан, ты-ж знаиш - када юмор направлен непосредственна в тебя - обычна не о44 люди смеюцца почему-та
TorpedoНе переймайся. За Дарвіном - то до кращого. Еволюція, трясця...
ДВОЙНЯШКИ писал(а):TorpedoНе переймайся. За Дарвіном - то до кращого. Еволюція, трясця...
Ой, та дійсно, про що це я... Слава богові, еволюція!
А то таке существо впєчатлітельное стала, аж самій лячно!
Та ні, ні, викиди авіаційних двигунів, хімія, якою обробляється залізяччя там всіляке та злітна смуга, сміттєвий полігон поруч, що постійно тліє, радари там та передавачі, вони ж взагалі нідочого... Буду частіше у обідню перерву сідати на підвіконня проміж горщиків, заплющувати очі та еволюціонувати, еволюціонувати....
А потім така вся вся проеволюціонована телепатично так Торпедусу: "Дорогенький, дорогою до дому треба до крамниці зайти, хліба купити"! А потім Учбовій Торпеді так як зателепатую: "Фатить у комп'ютер витращатися, сідай роби уроки"!
Тю, та це ж користь яка виходить, а я розхвилювалася....
Бережіть себе, любі мої.
TorpedoБачиш, як все добре. П'ятниця, вечір...
Якщо не можемо повпливати, то краще думати про еволюцію