Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Topic locked

Re: Шаги Президента, Кабмина и ВР

Пн апр 14, 2014 11:58:04

BIS писал(а): факты разворовывания госбюджета

Факты найдут, но денег не найдут.
ДВОЙНЯШКИ

Пн апр 14, 2014 11:59:41

Dr.Feelgood писал(а):
BIS писал(а): факты разворовывания госбюджета

Факты найдут, но денег не найдут.

Справа не в поверненні грошей. Справа в збереженні держави та в припиненні діяльності тих, хто її знищує свідомо.
Dr.Feelgood

Пн апр 14, 2014 12:02:25

А вот с этим согласен
ДВОЙНЯШКИ

Пн апр 14, 2014 12:03:42

Dr.Feelgood писал(а):А вот с этим согласен

Так а я про що? :shock:
BIS

Пн апр 14, 2014 13:23:03

ДВОЙНЯШКИ писал(а):Тобто, якщо через суд, то зупиняти половину підприємств Донбаса можна? В чому різниця?
А нічого, що, боючись зупинити половину підприємств Донбаса, ми отримуємо можливість втратити України з усіма підприємствами? Поки ми не розмахуємо шашками, він кулеметами розмахався на весь схід :evil: Невже Ви впевнені, що ахмєтка особисто керує підприємствами? :)

После бегства некоторой части нашей власти здесь в Полтавской области стали некоторые предприятия нефтяников. Ездили люди на работу. Скважины бурили. А тут бац и нету работы. Не знаю подноготную почему - но факт.
Если вдруг прийти к Ахметке с бухты-барахты и упаковать его( с трудом себе представляю эту картинку) - то с очень большой вероятностью деньги из фирм прокладок за бугром перестанут поступать. А предприятия окажутся с огромными висящими кредитами и без оборотных средств. Через некоторое время, занятые сейчас шахтеры, выйдут на улицы. Тогда начнется настоящая массовка.
Конечно все вышеизложенное только мои домыслы. Но IMHO очень вероятные.
ДВОЙНЯШКИ

Пн апр 14, 2014 13:32:09

BIS писал(а):
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Тобто, якщо через суд, то зупиняти половину підприємств Донбаса можна? В чому різниця?
А нічого, що, боючись зупинити половину підприємств Донбаса, ми отримуємо можливість втратити України з усіма підприємствами? Поки ми не розмахуємо шашками, він кулеметами розмахався на весь схід :evil: Невже Ви впевнені, що ахмєтка особисто керує підприємствами? :)

После бегства некоторой части нашей власти здесь в Полтавской области стали некоторые предприятия нефтяников. Ездили люди на работу. Скважины бурили. А тут бац и нету работы. Не знаю подноготную почему - но факт.
Если вдруг прийти к Ахметке с бухты-барахты и упаковать его( с трудом себе представляю эту картинку) - то с очень большой вероятностью деньги из фирм прокладок за бугром перестанут поступать. А предприятия окажутся с огромными висящими кредитами и без оборотных средств. Через некоторое время, занятые сейчас шахтеры, выйдут на улицы. Тогда начнется настоящая массовка.
Конечно все вышеизложенное только мои домыслы. Но IMHO очень вероятные.

А я й не казав, що треба зупиняти підприємства. У нас мало грамотних людей, що спроможні керувати підприємством? Інша справа, чи спроможна влада залучити таких людей. Чому стали нафтові підприємства у Вас. Що, країні нафта не потрібна?
BIS

Пн апр 14, 2014 13:45:31

ДВОЙНЯШКИ писал(а):А я й не казав, що треба зупиняти підприємства. У нас мало грамотних людей, що спроможні керувати підприємством? Інша справа, чи спроможна влада залучити таких людей.

Ну придет грамотный человек на предприятие. Станет у разбитого корыта. И что дальше?
Большинство предприятий регионов подмято под СКМ, Метинвест, ДТЭК. Через них пропускаются все финансы.
На реальных предприятиях скорей всего кредиты висят. Если все нормально - от центральных холдингов деньги идут на погашение. Хвост прижмут Ахметову - все станет. Думаю запасной аэродром у него давно подготовлен на случай если его щемить начнут.
Все что выше - мои фантазии. Но думаю не очень далекие от действительности.
ДВОЙНЯШКИ писал(а): Чому стали нафтові підприємства у Вас. Що, країні нафта не потрібна?

Я ж написал что не знаю. Мать говорила, что сосед, который ездил на бурить скважины остался без работы. Фирма "временно" прикрыла деятельность. Еще от знакомой подобную историю слышал.
Dr.Feelgood

Пн апр 14, 2014 14:01:24

BIS писал(а):Думаю запасной аэродром у него давно подготовлен на случай если его щемить начнут

100%
STORM

Пн апр 14, 2014 14:14:22

ДВОЙНЯШКИ

Пн апр 14, 2014 14:22:07

BIS
Dr.Feelgood
Ми визначили вже, що практично весь прибутковий бізнес у ПР був та у яників. Виходить, таки даремно Майдан був... Тільки народ без роботи залишили. Було б все спокійно, всі при роботах. Правду люди кажуть - он і бензин подорожчав, і долар вдвічі при новій владі. При янику краще було :(
Dr.Feelgood

Пн апр 14, 2014 14:33:38

ДВОЙНЯШКИ
Та не о том речь. Ахметов спрыгнет при любых раскладах, если дело запахнет керосином. Тут о другом сейчас правительству надо думать, как бы страна с молотка не пошла, Московия её не захватила. Как моя бабушка говорила, на бога надейся, а сам не плошай. А перераздел собственности, то потом, когда внешнего врага не будет.
BIS

Пн апр 14, 2014 14:37:55

ДВОЙНЯШКИ писал(а): Ми визначили вже, що практично весь прибутковий бізнес у ПР був та у яників. Виходить, таки даремно Майдан був... Тільки народ без роботи залишили. Було б все спокійно, всі при роботах. Правду люди кажуть - он і бензин подорожчав, і долар вдвічі при новій владі. При янику краще було :(

Я не говорю, что ничего делать не нужно. Но я точного рецепта не знаю :( Как наверное никто его не знает.
Начинать очередной передел собственности? Белые пришли - грябят. Красные пришли - грябят.(с)
Вот есть у тебя предприятие. Приходят к тебе люди с автоматами. Говорят -ты помогал майдану/антимайдану. Мы твое предприятие национализируем.
И что ты скажешь? Кто вам дал право решать?

Да. Большинство предприятий в стране приватизировано/захвачено рейдерским путем. Но начать новый передел собственности - это страну еще на несколько лет в опу. IMHO нужно не переделять, а заставить всех работать в одинаковых условиях. Привести в порядок законы и заставить всех их соблюдать. А если на кого действительно материалы по уголовке есть, или по поддержке сепаратизма - то в суд и в тюрьму.
Вот только слабо верится, что все у нас пойдет таким идеальным сценарием :(
Dr.Feelgood

Пн апр 14, 2014 14:43:14

BIS писал(а): Говорят -ты помогал майдану/антимайдану. Мы твое предприятие национализируем

Я думаю, что такое и будет, не в глобальных конечно масштабах.
ДВОЙНЯШКИ

Пн апр 14, 2014 16:20:24

BIS писал(а):Я не говорю, что ничего делать не нужно. Но я точного рецепта не знаю :( Как наверное никто его не знает.
(

І я не знаю. Але ж і не можна бездіяльно дивитись на те , що ахмєтка робить.
Знову таки, як ми можемо вимагати якихось дій від закордону, якщо самі неспроможні щось зробити в цьому напрямку.
BIS

Чт апр 17, 2014 09:53:40

Это в тему про фирмы прокладки.
http://www.epravda.com.ua/news/2014/04/17/441759/
Близьке до "Сім’ї" ТОВ "Прем’єр Лізинг", що отримало від структур Держадміністрації залізничного транспорту підряди вартістю 27 млрд гривень на постачання вагонів і локомотивів, зникло.

Про це пише Вадим Стародубцев у "Діловій столиці".

За місцем реєстрації його вже немає, а відвантаження рухомого складу припинені. З фірмою вже почали судитися як замовники, так і підрядники, вимагаючи понад 400 млн гривень.

Понад 100 млн гривень боргу від "Прем’єр Лізингу" вимагають Дарницький вагоноремонтний завод, майже 200 млн гривень – "Укрспецвагон", 50 млн гривень -Донецька залізниця.

Окрім того, Криворізький дизельний завод, у якого "Прем’єр Лізинг" торік замовив випуск 320 вагонів на 224 млн гривень, недоотримав від фірми понад 55 млн гривень за вже виготовлену продукцію і також вимагає повернення цих грошей.

У лютому-березні цього року господарські суди відхилили позови дизельного заводу і "Укрспецвагону".

Повернути свої гроші цим та іншим компаніям навряд чи вдасться, пише видання.
Topic locked