Модератор: Модераторы форума
За останні роки Україна в рік споживає 50 – 60 мільярдів кубометрів природного газу. Приблизно 18 - 17 мільярдів безпосередньо споживають громадяни в газифікованих (в рамках радянської ментальності) населених пунктах, ще приблизно 7 - 8 – генерація тепла та інших послуг для населення.
...
Для порівняння цікаво навести приклад Польщі (ця країна співмірна з нашою державою за населенням і площею; колись була трохи подібна до УРСР за структурою економіки), яка за рік споживає 14 – до 16 млрд. кубометрів газу, маючи більше, ніж втричі вищий ВВП, ніж Україна тепер.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Отже, на опалення у них витрачається значно менше газу. Україна газофікована краще і, відповідно, більше споживає російського наркотику.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):З Польщею не все так однозначно. Майже півтора роки тому бачили чорне від кіптяви Катовіце з запахом "вагону взимку" - будинки в місті опалюються вугіллям. Є підозри, що таке відбувається не тільки в Катовіце. Отже, на опалення у них витрачається значно менше газу. Україна газофікована краще і, відповідно, більше споживає російського наркотику.
mutexx писал(а):Как уже говорил принимаю самое непосредственное участие в мобилизационной кампании у себя в городе. Сама мобилизация шла очень туго
mutexx писал(а):еще и провокаторы "помогали"
Nik писал(а):Не 1 апреля?
oreh писал(а):http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2014/04/02/322806
неужели мы наконец-то начнем отвечать на идиотизм россии в отношении наших компаний?
хотя и не представляю кто здесь покупает российские конфеты, но всеже...
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Більше того, я одну річ скажу,- тільки не шпиняйте мене, бо я правий - вже йде Третя Світова війна.
Зарегистрированные пользователи: elektron, Google [Bot]