Такие же выводы были опубликованы энтузиастами, которые проводили собственные расследования, уже на третий день после расстрела. Но как оказалось позже, там собрана не окончательная картина произошедего. И остался ряд непонятных и неоднозначных моментов.
Поки люди робили справжню революцію, гинучи на Майдані, Ярош прогавив її, саме в цей час розмовляючи балачки з яником на Банковій. Тепер гарячково намагається наздогнати, волаючи про якусь свою революцію. І перетворюється потроху на бандита...
Саня, не так там все однозначно... Ярош - дитинка маленька у порівнянні з ЮВТ, ПП та іншими акулами політики. Цим дуже вдало користуються. Я дуже засмучений, бо сподівався на те, що саме ПС стане "вартовими революції", як пише Циля... Але, поки що їх "зливають", причому у кілька різних способів... Ну да побачимо, що там далі буде, але Самооборону (Парубія) ніхто особливо роззброювати не поспішає. А сотника, що влаштував стрілянину біля Дарницької РДА я особисто зустрів буля Українського Дому в неділю... Отакє... Стільки лайна повиносило на гребні боротьби, що треба негайно його позбавлятися. Причому, усім.
Зброя зараз непотрібна на вулицях. Щодо пс. Якби вони протягом місяця щось робили, окрім захоплень та грабунків, тоді можна було б про щось говорити. А так Аваков набагато більше корисного зробив, тому вони й не мають права щось вимагати щодо нього.
ДВОЙНЯШКИ Я не про це кажу, Саня... Я кажу про те, що ПС місяць тому і ПС зараз - це інші люди на 50% точно. Спонсори, технологи, бандюки, які спецом його повертають не в те русло, користуючись непублічністю Яроша та відсутністю в нього політичного досвіду... А ось щодо Авакова... Він дійсно багато чого зробив, я прекрасно розумію і сам багато кого заспокоюю, пояснюючи. що йому взагалі МВС не дісталося. Не було МВС на кінець лютого вже - позбігали, саботували або просто виявилися профнепридатними. Але! Пам'ятаєш вимогу покарати винних? А обіцянку Сєні не їздити в кортежах (та ще й так зухвало, як вчора)? А тут операцією керує Асавелюк - как Майдану... Як це розуміти?
Ми багато чого не знаємо. Тому я власне і орієнтуюсь зараз на справи. Щодо Асавелюка - своєї думки не маю. ЗІ Мустафа, до речі, намагався не робити власних висновків. Це на нього не схоже. Він же так на початку й написав, - виклав все, знав.
Последний раз редактировалось ДВОЙНЯШКИ Вт апр 01, 2014 16:36:27, всего редактировалось 1 раз.