Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
моисей
- моисей
Re: Крым. Хотят ли русские войны.
Вс мар 16, 2014 16:25:38
Nik писал(а):Но Украину тоже будите ненавидеть, .т.к. не будет у вас никаких больше источников информации, акромя россговноТВ - гуано а-ля совок в головах крымчанам обеспечено.
Ванга с яйцами...
Nik
- Nik
- Сайт
Вс мар 16, 2014 16:32:24
моисей писал(а):Ванга с яйцами...
Да тут и к гадалке не ходи! Кинут вас как котят. И хорошо ещё чтоб не в ведро... А то мало ли как будет развиваться маниакально-депрессивный психоз в голове у карлика.
моисей
- моисей
Вс мар 16, 2014 16:37:24
поживем - увидим
shelty
- shelty
Вс мар 16, 2014 16:41:40
irina писал(а):Я Вас тоже проще спрошу:" Вы в СССР могли ездить на Кашкае и отдыхать за рубежом? "
Я оччень хорошо помню,как при союзе телевизор люди брали в рассрочку на 2 года. Еще какие-то примеры приводить?
Ага, и сапоги за 2-е зарплаты.
BIS
- BIS
Вс мар 16, 2014 17:07:47
Nik писал(а):BIS писал(а):Дочка поехала на западную.Вчера звонила.Сожгли монастырь в селе Дора.Сегодня звонит.Кроме монастыря в окрестностях сожгли еще 3 церкви и чей-то дом.
Вы знаете, кроме Вашего поста на росс.форуме гугля не находит подтверждения этой информации. Почитал тот форум - таки Валентиныч двуликий как и рашисткий герб...
http://lenta.if.ua/society/2014/03/16/23887.html
irina
- irina
Вс мар 16, 2014 17:11:24
shelty писал(а):irina писал(а):Я Вас тоже проще спрошу:" Вы в СССР могли ездить на Кашкае и отдыхать за рубежом? "
Я оччень хорошо помню,как при союзе телевизор люди брали в рассрочку на 2 года. Еще какие-то примеры приводить?
Ага, и сапоги за 2-е зарплаты.

Молчит Моисей,видно ответить нечего.
BIS
- BIS
Вс мар 16, 2014 17:14:24
моисей писал(а):BIS писал(а):Дочка поехала на западную.
Вчера звонила.
Сожгли монастырь в селе Дора.
Сегодня звонит.
Кроме монастыря в окрестностях сожгли еще 3 церкви и чей-то дом.
А зачем?
На русском кашкаевском форуме написал версию. Мне сказали, что у меня мозги промыты. Потому тут выложил информацию без версий.
Намекну. На западной люди почаще нашего в церковь ходят. Многие обидятся за такое.
Местные говорят утром пришло пару "туристов", чего-то кинули и загорелось. Ничего не успели вынести.
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Вс мар 16, 2014 17:56:33
BIS писал(а):Местные говорят утром пришло пару "туристов", чего-то кинули и загорелось. Ничего не успели вынести.
Что за "туристы"?
А мне хотелось бы услышать комментарии тех, кто очень ждал бандеровцев, Правый сектор, Сашу Белого, но вместо этого дождались российских националистов, которые под флагами агрессора убивают людей на улицах их городов, штурмуют админздания, призывают к революции, неповиновению, приглашают иностранную армию.
Kostya
- Kostya
Вс мар 16, 2014 18:02:58
моисей писал(а):поживем - увидим
Так а тут і жити не треба, аби побачити... Наразі є дуже багато роликів із Абхазіі. Це - найсвіжіший приклад допомоги та захисту від рашки. Чи ви й насправді думаєте, що Крим, який вони стопроцентово не включать до себе, який незалежним визнає хіба що Сирія та КНДР з Венесуелою, будуть фінансувати з москви? Що гоблін та банкрот константінов, що торчить не лише кримчанам, а й тій самій москві, за секунду чудовим чином перетворяться на реформаторів та припинять розкрадати дюбжетні гроші? Що тисячі чи міліони росіян ломануться до Криму на відпочинок і тим самим врятують туристичну інфраструктуру (доречі, одну з найгірших у світі, яка майже нічого до бюджетк не вносить)?
Можна не відповідати, це риторичні запитання...
Kostya
- Kostya
Вс мар 16, 2014 18:14:50
моисей писал(а):Kostya писал(а):
Понимаешь, когда человек бросает "коктейль молотова" в вооруженного человека, который находится на службе - он должен себе давать отчетв том, что этот человек в ответ возможно выстрелит и даже попадет...(((
А представь, если бы Янукович дал команду стрелять? Небесной сотней никак не обошлось бы! Поверь, организаторам и на это было наплевать!
Дааа...
Я напевно теж кидав коктейль, чи бітою бєркутівця гамселив, тому мені скло й побили. Просто забув.
І бєркут здається, має право стріляти в обличчя, стріляти бойовими та використовувати ті самі коктейлі навзаєм? Має право бити пластиковими кийками по голові, засовувати іх в анус заарештованим, зрізати волосся ножами та роздягати на морозі, чи просто тримати на колінах чи лежачи на асфальті годинами при -6?
Нагадай документ, яким то було дозволено, будь ласка.
І щє одне, якщо в яника в дома були документи по автопробігу на Межигір'я, якщо в записничку його охоронець записував завдання щодо ліквідаціі тих чи інших активістів, хто повірить, що хряк був не в курсі та не віддавав наказів стріляти? В цій краіні останні роки робилося все лише з його особистого розпорядження. Він же ж так хотів на всого східного хазяіна бути схожим...
Так що, виконуйте ті дві умови, про які я (і не лише я говорю), і повертайте час назад, "парєшаєм".
elektron
- elektron
Вс мар 16, 2014 18:21:09
Теперь вот пока одни пи*дят кто и как там в центре делит власть и докудава страшные бандеривци уже рядами дошли шоб детей руських кушать, другие федерализируются в каждом Луганске с Донецками. Ляпота! Расея вам тогда как раз самая лучшая Родина и есть, она из "кто был никем" делает "тот станет всем" почти уже 100 лет, пока не сделала, но "никому" так хочется чуда, прям как Ивану на печи!
Последний раз редактировалось
elektron Вс мар 16, 2014 18:23:44, всего редактировалось 1 раз.
Kostya
- Kostya
Вс мар 16, 2014 18:23:07
З приводу істеричних заяв типу "Крим зливають", "Донецьк зливають", когось там ще зливають... Ми тут, протистоячи мусорні та уркам-тітушкам не волали, що нас зливають. А на південному сході наразі хоча б один з цих факторів відсутній (мєнти якщо не захищають, саботуючи, то хоча б не протидіють). То беріть ініціативу, захищайте себе, ви ж не труси, як ми тут.

Ніхто вам самим не допоможе, окрім вас самих, ну хіба що грощима, снарягою там захисною. А я так розумію, чщо більшості там це просто не треба. Потрібен черговий цар, що за них подумає та зробить, аби стабільність була.
Якщо так, то не треба перекладати із хвороі голови на здорову. Наша позиція відома давно - єдина краіна. І не треба перекручувати та казати, що хтось тут радіє відщепленню Криму. Може Вова електрон радіє, в якого там дочка та онуки? Чи може я - в мене там море друзів та родичі, хоча й далекі? Чи може мій кум, в якого хатинка в Саках, де вся іхня велика родина встигає відпочити за літо? Просто відповідальність не хочете на себе брати...
Хуторянин
- Хуторянин
Вс мар 16, 2014 18:24:07
ДВОЙНЯШКИ писал(а):BIS писал(а):Местные говорят утром пришло пару "туристов", чего-то кинули и загорелось. Ничего не успели вынести.
Что за "туристы"?
Та то москали туристами прикинулись, путинские зелные марсиане
elektron
- elektron
Вс мар 16, 2014 18:33:28
Kostya писал(а):Може Вова електрон радіє, в якого там дочка та онуки?
Та я так радию, що тильки жинку заспокоюю.
Sysopaty
- Sysopaty
Вс мар 16, 2014 18:56:33
Хуторянин
А вы каких будете? Появились недавно. Токма в политике пишете. Цель визита можете озвучить?