Nik Поки лікували кашкая, я долучився до суботника. Трохи поприбирали та пішли боронити барикаду, що її "обурені кияни" збиралися розібрати. Цирк влаштували ще той! Знову PR-онаніст Іван Проценко, але цього разу із тітуханами та колорадськими стрічками. Бачили б ви, як вони драпали до Арени...
Той самий Михайло, що його так вподобали нетрадиціонали із бєркуту. )))
turbonan Саме так - массово та швидко, одне поперед одного, аби кровно зароблені 150 грн. не дісталися іншому. Але, цікавим було інше... Збиралися начеб-то розбирати барикади та наводити лад на "срачємайдані", а ніхто навіть цього не спробував. Особисто на моє запрошення пройти всередину та подивитися на те, який лад та порядок на Майдані, одна екзальтована особа не погодилась. Натомість тикала мені києвською реєстрацією у паспорті та вимагала зізнатися, куди Катя Ющенко поділа гроші, що та їй здавала на лікарню майбутнього, та навіщо Юля закупила непотрібні ліки від грипу. Я був у штанах та із тижневою щетиною на обличчі, ну невже я так схожий в такому вигляді на згаданих вище осіб? Зрештою, на питання "Чому ви сюди прийшли?" дехто почав відповідати, що він/вона проти гівна, що ріками витікає з Майдана, бомжів, що там живуть, і прийшли висказати свою альтернативну думку. Отже, про "попрацювати" на розборі барикад та неведенні ладу ніхто навіть не збирався, просто "висловити"... А коли зрозуміли, що ще й вигрісти від самооборонців можуть, то взагали почимчикували у зворотньому напрямку. Доречі, з нашого боку було достатньо багато фвнів Динамо. Отакє...
"Я, Підберезний Володимир Миколайович, на сьогоднішній день поки ще діючий офіцер, капітан, відкрито заявляю: Завтра я заступаю на бойове чергування і отримую свою табельну зброю і першим поїздом виїжджаю на Київ, щоб мочити цих пі**сів, які сьогодні стріляли у людей. Я буду мочити всіх, хто має хоч якийсь стосунок до смертей мирних громадян. Мені глибоко наплювати, що зі мною буде, але моє терпіння луснуло(а нерви у мене, м'яко кажучи, не погані). Я не буду розбиратися, хто правий хто ні. Мені глибоко на це наплювати. Стрліти в жінок, у мирних громадян - це найостанніша справа. Я ненавиджу цих ган**нів і виродків. Я ненавиджу цього пі**ра, ган**на Януковича і всю ху***сну банду. Я буду мочити їх в першу чергу. Дасть Бог, і доберуся до так званої опозиції, з-за якої пролилося стільки крові. Я вірю тільки в Бога, в Майдан і наш непереможний народ. Я не хочу і не буду вибачатись за свою ненормативну лексику, тому, що інших слів просто немає. Як хочете, так і розумійте мене. Слава Україні!
Nik писал(а):"Я, Підберезний Володимир Миколайович, на сьогоднішній день поки ще діючий офіцер, капітан, відкрито заявляю: Завтра я заступаю на бойове чергування і отримую свою табельну зброю і першим поїздом виїжджаю на Київ, щоб мочити цих пі**сів, які сьогодні стріляли у людей. Я буду мочити всіх, хто має хоч якийсь стосунок до смертей мирних громадян. Мені глибоко наплювати, що зі мною буде, але моє терпіння луснуло(а нерви у мене, м'яко кажучи, не погані). Я не буду розбиратися, хто правий хто ні. Мені глибоко на це наплювати. Стрліти в жінок, у мирних громадян - це найостанніша справа. Я ненавиджу цих ган**нів і виродків. Я ненавиджу цього пі**ра, ган**на Януковича і всю ху***сну банду. Я буду мочити їх в першу чергу. Дасть Бог, і доберуся до так званої опозиції, з-за якої пролилося стільки крові. Я вірю тільки в Бога, в Майдан і наш непереможний народ. Я не хочу і не буду вибачатись за свою ненормативну лексику, тому, що інших слів просто немає. Як хочете, так і розумійте мене. Слава Україні!
Да уж, и этот человек считает себя адекватным и с крепкими нервами?! Я сам себя часто сдерживаю и каждый раз когда эмоции берут верх, стараюсь охладить свой пыл и начать думать головой, а не эмоциями, но по этому капитану психушка плачет.
MIB писал(а):охладить свой пыл и начать думать головой, а не эмоциями, но по этому капитану психушка плачет.
так не считаю. Да, нервы сдали... Но никак не он в этом виноват. А если найдется таких капитанов пару десятков, то лучше Хаму из Меживорья нос не высовывать.
Попытаюсь изложить свое IMHO. Ситуация за мирный протест уже вышла далеко.Дальше будет еще хуже. Можно долго рассуждать о причинах и следствиях, нравственной подоплеке и проч. Кто заказывает музыку с той и с той стороны. Но давайте посмотрим на факты. Сейчас на улицах стоит народ и бросает камни в милицию. Милиция давит людей БТР-ами. Хотя и то и то граждане нашей страны. Пройдет еще немного времени подтянутся люди с запада и с востока.Начнется месилово еще покруче. Хотя никаких причин на самом деле для вражды между простыми людьми с западной и с восточной части страны нету в принципе. А те люди, которые могут влиять на ситуацию и принимать решения находятся далеко в тишине и безопасности. Пока олигархи не почувствуют, что у них земля горит под ногами - в мясорубку будут отправлять новых и новых пешек. IMHO у "мирного" протеста немного не те цели и приоритеты.