Треба, нарешті, і мені, згідно традиції, тут відписатися. В листопаді забрав цього красеня з салону Фрунзе-Авто у Харкові. Колір хотів темночервоний, але сказали, що залишились тільки чорні і такі

IMG_4104.jpg (377.92 KiB) Просмотров: 7721
чорний, як на мене, надто урочистий, а темносірий вже навіть полюбив.
Мій попередній автомобіль DACIA LOGAN

IMG_3639.JPG (535.36 KiB) Просмотров: 7721
Йому дісталося(обидва бампери, крило і дзеркало), бо на ньому і я, і дружина вчилися кермувати. Про ЛОГАН можу сказати тільки добрі слова. Надійний, невибагливий, просторі салон і багажник і т. п. За 86 000 км. змінив тільки гальмівні колодки, ремінь ГРМ та інші планові заміни і термостат по гарантії. З ходовою все добре. Трудяга і добрий товариш. Як з таким розлучитися? Тому ЛОГАШИК залишився в сім,ї.
Кашкай сподобався дуже. Звісно, це інший рівень комфорту, комплектації. Мені вже прийшлося на ньому з,їздити у відрядження до Дніпропетровська, від круїза я у захваті, витрата палива тільки трошки перевищує логанівську, але це зрозуміло.

IMG_4110.JPG (362.21 KiB) Просмотров: 7721
Кермо з єлектропідсилювачем -пісня, старт на підйомі без відката-чудово, вариатор-неперевершено

, система ВІЛЬНІ РУКИ- як цього не вистачало в ЛОГАШИКУ. Поступово звикаю до габаритів, вивчаю усі тонкощі, в чому мені дуже допомогає ВАШ, тобто вже НАШ, форум. Дуже Вам вдячний. Сподіваюсь КАШКАЙ не підведе.