Модератор: Модераторы форума
BristleBack писал(а):levsha писал(а):Не треба багато розуму, щоб створити систему, яка аналізуючи рух яблука по столу прорахує ймовірний маршрут його подальшого кочення. І неважко створити систему, яка буде трохи піднімати той край столу, до якого котиться яблуко, тим самим захищаючи яблуко від падіння. І ця система не стане від цього машиною часу.
Влучно сказано. Але на теорії це так, а ти спробуй взяти реальне яблоко, реальний стіл, покотити яблоко і намагайся його втримати)))
На практиці все набагато складнішеІ основна частина розуму іде саме на те, як реалізувати це все таким чином, щоб воно мало право на існування.
Хлопці, а хтось знає, у Ніссана є свій офіційний портал?
BristleBack писал(а):Нехай вже так, не буду сперечатися..
Антоніо, це якась програма лояльності?))))
Kostya писал(а):BristleBack
AntonioTheSlayer
Прикольно, наверное, самому с собой разговаривать?..
AntonioTheSlayer писал(а): пацану)))
Kostya писал(а):AntonioTheSlayer писал(а): пацану)))
1. Я не уверен, что это пацан...
2. А смысл?
AntonioTheSlayer писал(а):Лучше бы подсказал пацану)))
BristleBack писал(а):Костику, ви дивились фільм "Пролітаючи над гніздом зозулі"?
Антоніо, дякую за посилання, але в мене поки що немає автівки..)))) На жаль=\
Torpedo писал(а):AntonioTheSlayer писал(а):Лучше бы подсказал пацану)))
Лучше вы оба расскажите где покупали и сколько уже проехали ваши машинки. Заодно будет возможность рассказать, какие допы установили, благодаря сайту "для владельцев ниссанов онли". А мы развесим уши и поахаем по поводу упущенной возможности.
BristleBack писал(а):Антоніо, дякую за посилання, але в мене поки що немає автівки..)))) На жаль=\
BristleBack писал(а):Фа-фа черному Кашкаю возле тельбина) со стороны школы) Вижу постоянно)
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]