Модератор: Модераторы форума
Rost писал(а):Ghorgh вот заберете машину, потихоньку начнете прозревать.. тем более если вы уже владели иномарками и фиато был и чери и лачетти.. значит вы будете наиболее объктивны.
Ghorgh писал(а):наездил почти 9000, пока не жалею, а к Новому году думаю ехать на ТО1 на 15000.
Я получил машину которую выбирал. И думаю она хорошо отбегает свои 100 000 на гарантии за 3 года, дальше будет замена на другое авто.
А у Вас скорее всего недовольство связано с серым Кашкаем и гарантией серого дилера (это плата за экономию).
- Программа помощи на дороге Nissan Assistance (только для автомобилей, приобретенных в официальной дилерской сети в Украине).
Т.е. бюджет кончился еще при покупке Кашкая. А рассуждаем о Q5я брал машину и немного не подрасчитал, по расходам.. бюджет кончился..
Kostya писал(а):З приводу салону... У нашого віденського резидента чорний кашкай із білим шкіряним салоном. Але пластик чорний. Такі комплектації є в Європі. Але... Світлі салони (повністю світлі), як правило, випускають для азійськх країн. таких, як ОАЕ, наприклад. Для них так само виготовляють так звані полегшені версії. Приятель брав колись так паджеро-вагон арабський... У нас в клубі також є володар арабського скакуна, але негативу такого він не виплескував. У всякому разі, спілкуючись зі мною.
Поїхали далі... Сподіваюсь ні для кого не є секретом, що існують так звані сірі ділери, які можуть привезти вам автівку хоч з Америки, хоч із Європи, хоч із Азії? Добре. А ще існують такі хлопці, які неофіційно завозять автівки із площадок в Еміратах та продають їх в... (увага!) ...офіційних салонах. І там можуть траплятися авта, вироблені як для Європи, так і для Азії. Досить часто самі офіціали останній варіант перешивають на наш лад. Офіціалам також вигідно - продали свій ліміт з мвнвмальною маржею та гонять лівак. Сам знав такого хлопця. Кожна третя тойота в Україну була завезена ним. Мій друг придбав у нього поло в зимовій комплектації за 11500 баксів при ціні в салоні 17000! Причому, продаж здійснили офіційно через ділера ВАГ в Києві. Звісно, у рахунку стояла ціна 17000...
Так от я вважаю, що Rost натрапив на авто, яке переробив офіціал із завезеного арабського нелегала...
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]